2777
2789

۲۸ سالمه ازدواج ناموفق داشتم باهرکی تو رابطه میرفتم تو مجازی خیلی زود میفهمیدم طرف هوله ویا کسایی ک باهاشون اشنا میشدم به قصد ازدواج خیلی زود میفهمیدم طرف دنبال رابطه و... ولی با کسی اشنا شدم موقعیت خوبی داره ۳۸ سالشه ولی بشدتتت جووونه ادم فکر میکنه هم سنه بهش ب شوخی گفتم راز جوونیت چیه میگفت سفر های خارج از کشور و... ولی یک بچه از ازدواج قبلیش داره که پیش زنشه و...

حالا برای من بشدت عجیبه بشدت قربون صدقه ام میره همه جمله هاشش توش قربون صدقه داره ولی هول بازی ازش ندیدم و یا حرف بزنه .... خیلی دنبال ازدواج با منه ولی برام عجیبه هنوز تازه اشنا شدیم چرا اینقدر قربون صدقه ام میره. عادیه؟؟؟ یا غیر عادی؟؟؟؟

من تو خونواده ای بزرگ شدم ک محبت ندیدم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

باهاش بیرون برو ببین با بقیه هم اینجوریه؟ بعضی لحمنشون اینجوری کلا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

منم دقیقا حس میکنم لحنشه

بنظرت بچه داره و پیش زنش زندگی میکنم

برای ازدواج مناسیه یاا صبر کنم با یک مرد بدون بچه ک امکانات مالییش خیلی متوسطه ازدواج کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا حس میکنم لحنشهبنظرت بچه داره و پیش زنش زندگی میکنمبرای ازدواج مناسیه یاا صبر کنم با یک م ...

اینا همش به ملاک های خودت برمیگرده با مشاور هم صحبت کنی خوبه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین پدر ومادرش مردن یک دونه خواهر داره ک ترکیه

ک طلاق هم گرفته. بشدت تنهاست

ممکنه برای همین اینقدر قربون صدقه ام میره چون تنهاست و میخواد زودتر منو بگیره؟ چون تمام حرف هاش ازدواج با منه

ببین پدر ومادرش مردن یک دونه خواهر داره ک ترکیهک طلاق هم گرفته. بشدت تنهاستممکنه برای همین اینقدر قر ...

شاید هم واقعا دوست داره آدم یکی دوست داشته باشه قربون صدقه میره دیگه

این حجم قربون صدقه رفتن توی ما مردا اصولا بعیده چون ما کلامی نیستیم مگر اینکه این آقا یا واقعا احساس ...

خب قطعا داره جذبم میکنه چون من ظاهرم خوبه

ولی مهم اینه برای رابطه دائم میخواد یا موقت

واقعا اعصاب اینو ندارم برم تو رابطه بفهمم طرف دنیال سککسس یا من بوده

شاید هم واقعا دوست داره آدم یکی دوست داشته باشه قربون صدقه میره دیگه

انشالله همینطور باشه

واقعا خوب باشه

دعا کن

چون تحمل خونه پدریم ندارم بهت سخت میگذره

خب قطعا داره جذبم میکنه چون من ظاهرم خوبهولی مهم اینه برای رابطه دائم میخواد یا موقتواقعا اعصاب این ...

خب باهاش حرف بزن ببین اهل ازدواجه دائم هست یا نیست . اصولا توی ازدواج دوم خیلیا میگن یه مدت موقت عقد کنیم ببینیم اصلا میتونیم ادامه بدیم یا نه اگر اوکی بود دائمش میکنیم

خب باهاش حرف بزن ببین اهل ازدواجه دائم هست یا نیست . اصولا توی ازدواج دوم خیلیا میگن یه مدت موقت عقد ...

اره. خیلی مورد اینطوری داشتم ک اول میگن موقت بعد دائم

ولی منو بکشن با کسی رابطه موقت نمیرم

نمیدونم اخلاقم بده حس کنم طرف دنبال موقته سریع کات میکنم

غرورم اجازه نمیده بمرسم دنبال دائمه یا موقت

اره. خیلی مورد اینطوری داشتم ک اول میگن موقت بعد دائمولی منو بکشن با کسی رابطه موقت نمیرم نمیدونم اخ ...

بالاخره باید سریع تعیین تکلیف بشه دیگه تا کی میخوای اینجوری ادامه بدی ؟ اگر آدم خوبیه خوشت میاد شرایطش اوکیه سریع تصمیم بگیر نزار خیلی طولش بده

بالاخره باید سریع تعیین تکلیف بشه دیگه تا کی میخوای اینجوری ادامه بدی ؟ اگر آدم خوبیه خوشت میاد شرای ...

چقدر مشورت باهاتون کمکم کرد

چون تمام دوستام بچه دارن از ۱۵ سالگی ازدواج کردن

مادرم دلسوز نیست و ..... بشدت سنتی

لطفا بازهم ب من کمک کنین 🥲