2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب هیچکی جز اینکه ادم بده میشه و همش مورد نفرین کردناشون قرار میگیری چیزی نصیبت نمیشه و همه از اینکه باعث یه دعوا شدی ازت بدشون میاد عکسم پاک کن خودتم بش چیزی نگو چون یه زمانی میشه میفهمن بعد میگه ک شما هم میدونستید فکر میکنن تو هم باهاش همدست بودی 

یه مورد داشیم یه دختر بچت در حد ۱۰ساله فیلمای س..کسی میدید بعد دوستم یه بار دیدش رفت مادر دختره رو اورد بهش گفت دختره زود فهمید همشون رو پاک کرد وقتی مادرع اومد گوشی دختره رو گشت دید چیزی نیست برگشت ب دوستم گفت تو ادم کثیفی هستی ک فکر کردی دخترم همچین کاری میکنه و رفت ب مادر دوست و خواهراش گفت ک دخترتون راجب دختر من همچین حرفی میزنع یعنی ابروی دوستم رو برد 

پس نتیجه میگیریم شتردیدی ندیدی بهترین کاره

شایدم باعث شم ولو‌نشه.. اخه پسره رو میشناسم.. زمان‌مجردیم بهم شمارع داد.. نگرفتم چون بد بود اشغال

اهااان پس خودت داری از جایی میسوزی 

خب بازم ب تو ربطی نداره دخالت نکن کلاه خودتو برچسب باد نبره 😂

ب هیچکی جز اینکه ادم بده میشه و همش مورد نفرین کردناشون قرار میگیری چیزی نصیبت نمیشه و همه از اینکه ...

نه نمیگم. فقط عکس میزارم برا روز مبدا.. داخل ایمیلم.. خواهر شوهرای بد جنس هم همینجا درس بگیرن.. اگه یبار ببینم  بخواد حرفی بزنه. مخصوصا از بچه دار نشدنم.. کاری میکنم تا نابود بشه.. پس همه سرشون بکنن تو زندگی خودشون. اینم خدا برام رسونده.. به کسیم نمگیم  

میتونم میکنم.. حتما مثل تو تو‌سری خور بشم‌.. اتفاقا از من خیلی راضین .. کدبانو فامیل منم 

مشخصه از ذات خرابت 

‌انقدر من باشخصیت رفتار کردم ک تو سری خور نشدم بیوفتم دنبال کارای خواهرشوهر مدرک جم کنم تا شایدتو سری بتونین 😂😂🤣🤣😂🤣😂

اگر خیلللی خوب بودی ک الان عکس وفیلم نمیگرفتی 

عجب آدم بیخودی هسی 

دیگه ریپ نزن خواهش😌