2777
2789

فقط خودتو خراب میکنی،و گرنه اگه مجرده که الان دیگه اکثرا دوست پسر رو دارن،اون بعدها ازدواج میکنه میره،ولی فوضولی تو هیچ وقت فراموش نمیشه و بدون بعد از اینکه به بقیه گفتی دیگه هیچ وقت مثه قبل نیستی و هیچ احترامی نداری

ما صبور نبودیم😔مجبور بودیم....💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقده ای ندارم. ولی از این‌جا به همه خواهر شوهرا اعلام‌میکنم اگه فضولی کنه تو کارم‌. به همه عالم میگم ...

خیلی عقده ای تشریف داری خود خدا میبخشه ابروی بنده هاشو حفظ میکنه بعد بندش به این شکل عقده ای و خدانشناسه متاسفم برات

عقده ای ندارم. ولی از این‌جا به همه خواهر شوهرا اعلام‌میکنم اگه فضولی کنه تو کارم‌. به همه عالم میگم ...

از بس فضول و املی که حتما اذیتت کردن دستشون درد نکنه خفته ذات خرابه 

خیلی عقده ای تشریف داره خود خدا میبخشه ابروی بنده هاشو حفظ میکنه بعد بندش به این شکل عقده ای و خدانش ...

شایدم باعث شم ولو‌نشه.. اخه پسره رو میشناسم.. زمان‌مجردیم بهم شمارع داد.. نگرفتم چون بد بود اشغال

شایدم باعث شم ولو‌نشه.. اخه پسره رو میشناسم.. زمان‌مجردیم بهم شمارع داد.. نگرفتم چون بد بود اشغال

سرت بکار خودت باشه تو زندگی مردمم کنکاش نکن..زشته قباحت داره از ی خانم متشخص چننین رفتار زشت و‌ناپسندیده ای بعیده والا