2777
2789
عنوان

شوهرای شمام اینجورین؟؟؟؟؟؟

3374 بازدید | 42 پست

یعنی اگه از سرکار بیاد و من بهش بگم بریم فلان جا میگه خستم 

درک نمیکنی 

میخام استراحت کنم 

ولی بارها شده ک اومده خونه تادوستاش زنگ زدن مثلا رفته کمک اونا ،یا رفته دورهمی 

بهشم ک میگم میگه حالا چندماه در میون یبار اینطور میشه 

در صورتی که شاید منم چند وقت درمیون ازش چیزی بخام

الانم زنگ زده ک یه سر میرم بیمارستان پیش بابام بعد میخام برم خونه فلان دوستم دورهمیه 

اگه دبر بشه خابیدن نمیام ،منم نخاستم پشت تلفن بحث کنم،گفتم هرجور ک بود برای خاب بیا،حتا ۴صبح😒😒😒

شوهر من اصلا دوست و رفیق نداره😶بیس چاری هم تو خونه اس بجز تایمی که سرکاره

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بیش از حد خسته باشه نمیگم بریم جایی

مثلا دو روز در هفته دو تایم معلم هستن

این دور روز برنامه ای نمیچینم

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

قسمت اولش اره بیادخونه خسته باشه میگ خستم اما کلا اهل رفیق بازی نیست ک جای دیگ بره استراحت میکنه هرجاهم بره باهم میریم 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
من آره میگه خستم منم می‌دهم جمعه همیشه البته فقط برا تفریحا ولی نوبت دکتری چیری داشته باشم میبره&nbs ...

من خودم معلمم .کل هفته تقریبا وقتم پر .جمعههام ک صبح تا ۲نیست فوتباله،شبا هم ک خونه هسیم مثل خیلیا سرش تو گوشیه 

چندین دفعه گفتم ولی فکرمیکنه دارم شوخی میکنم 

عین بچههای ۱۳ساله خودشو درگیر بازی مافیا انلاین کرده😒نمیدونم بچمو تربیت کنم یا باباشو

ادما صفر و صدن انگار  شورشو در میان

ن من راضیم خداروشکر 😂

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
من اگه بیش از حد خسته باشه نمیگم بریم جایی مثلا دو روز در هفته دو تایم معلم هستن این دور روز برنام ...

همیر من کلا مدلش غرغرو 

منم بشدت صبورم 

اما صبرم ک تموم بشه داستان غم انگیز میشه