2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دو خواب ولی تخت خواب نداریم آخه خونه کوچیکه. تخت خواب ها رو حذف کردیم گلم

بنظر منم خونه خودتون بشینید بجای اینکه اجاره برای خونه بزرگ بدین وام بگیرید خونه تونو بزرگ کنید

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
بنظر منم خونه خودتون بشینید بجای اینکه اجاره برای خونه بزرگ بدین وام بگیرید خونه تونو بزرگ کنید

فعلا نمی تونیم خونه بزرگ بخریم ولی چشم.

طبق راهنمایی ۱۰۰ در ۱۰۰ دوستان، جا بجا نمیشم.

بابت داشتنتون شکر

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

پولی که میخوای بدی اجاره وام بگیربده جای قسط وامت خونتو بفروش اون پولم بذارروش یه بزرگتربگیر

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
بله دو خواب ولی تخت خواب نداریم آخه خونه کوچیکه. تخت خواب ها رو حذف کردیم گلم

خونه خودتو بده اجاره

برو خونه بزرگتر محیط بهتر بزرگتر

ب دو

شرط

ک بتونی رهن کنی اجاره ندی

مستاجری اذیتت نکنه

وگرن بمون خونه خودت

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
پولی که میخوای بدی اجاره وام بگیربده جای قسط وامت خونتو بفروش اون پولم بذارروش یه بزرگتربگیر

شوهرم با یک کم فشار و فروختن ماشین میتونه خونه ۹۵ متری بخره.

چون پیش فروشه. شرایط خوبی داشت.

رفتیم متر گرفتیم دیدیم ۹۰ متر هستش🥲 شوهرم میگه ۱۵ متر ارزش جابجایی نداره و به قول شما باید وایسیم تا با وام خونه بزرگتر بگیریم

خونه خودتو بده اجاره برو خونه بزرگتر محیط بهتر بزرگتر ب دو شرط ک بتونی رهن کنی اجاره ندی مست ...

همینکه مستاجری اذیت کننده هستش نگرانم کرده.

چون تاحالا مستاجر نبودیم

همینکه مستاجری اذیت کننده هستش نگرانم کرده. چون تاحالا مستاجر نبودیم

بخای اجاره بدی اذیت کننده س

میتونی رهن کنی

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
نمیدونم ادم عاقل مسلما مشخصه کدوم روانتخاب میکنه

چشم جابجا نمیشیم.

اخه یکی از دوستامون گفت اگه آسایش بچه ها واستون مهمه برین خونه بزرگ اجاره کنین. ما هم مردد شدیم

بخای اجاره بدی اذیت کننده س میتونی رهن کنی

اخه اکثرا اجاره هم میخوان و کمتر مالکی با رهن کامل موافقت می کنه.

نمیدونم چرا.

شوهرم با یک کم فشار و فروختن ماشین میتونه خونه ۹۵ متری بخره. چون پیش فروشه. شرایط خوبی داشت. رفتیم ...

اشکال نداره عزیزم الحمدالله که اینم دارین ومستاجرنیستین انشالله بزرگترشم میخرین 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
چشم جابجا نمیشیم. اخه یکی از دوستامون گفت اگه آسایش بچه ها واستون مهمه برین خونه بزرگ اجاره کنین. م ...

ببین من خودم خونه م ۹۰متر بود دادیم اجاره اومدم پیش مامانمم بخاطر بچه ها خونمم اینجا بزرگتره رهن کردم

۹۰مترم کوچیکه واس دوتا بچه

حالا میخایم زمینمونو بسازیم بزرگه بعد بریم اونجا 

حالا فکراتو بکن ببین کدوم بنفع زندگی و بچه هاته

اخه اکثرا اجاره هم میخوان و کمتر مالکی با رهن کامل موافقت می کنه. نمیدونم چرا.

عه باید بگردی زیاد بگردی

بعد خونه خودتم اجاره بدی

جای دیگ بری اجاره اونجارو بگیری خودتم بزاری روش بدی صابخونه

جوانبو بسنج همه چیو در نظر بگیر