2777
2789
عه باید بگردی زیاد بگردی بعد خونه خودتم اجاره بدی جای دیگ بری اجاره اونجارو بگیری خودتم بزاری روش ...

مرسی عزیزم.

چشم

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
ببین من خودم خونه م ۹۰متر بود دادیم اجاره اومدم پیش مامانمم بخاطر بچه ها خونمم اینجا بزرگتره رهن کرد ...

راستشو بخوای خیلی تردید دارم.

از یه طرف خونه خودم با بهترین متریال هستش و می ترسم مستاجر خرابش کنه چون خودم اگه مستاجر بشم، روی لوازمش خیلی حساسم و مراقبت می کنم.

از یه طرف می ترسم ازونا باشه که هرسال تمدید نکنه با مستاجر و مجبور شیم جابجا شیم و اثاثم خراب بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره عزیزم الحمدالله که اینم دارین ومستاجرنیستین انشالله بزرگترشم میخرین 

ان شاالله.

ممنونم بابت وقتی که گذاشتید.

امیدوارم شما هم هرجا زندگی می کنید سرشار از عشق و امید باشید

ان شاالله. ممنونم بابت وقتی که گذاشتید. امیدوارم شما هم هرجا زندگی می کنید سرشار از عشق و امید باش ...

❤️🌺🌺

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
راستشو بخوای خیلی تردید دارم. از یه طرف خونه خودم با بهترین متریال هستش و می ترسم مستاجر خرابش کنه ...

اره اینام هستنش

منم خونمو خودم ساختم بهترین وسیله هارو خودم براش خریدم و تو ساختش استفاده کردیم 

ولی حتی ی روزم توش زندگی نکردم

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
اره اینام هستنش منم خونمو خودم ساختم بهترین وسیله هارو خودم براش خریدم و تو ساختش استفاده کردیم&nbs ...

ان شاالله مستاجر خوبی داشته باشید

ان شاالله مستاجر خوبی داشته باشید

سلامت باشی 

ان شالله منم ب زودی بتونم زمینو بسازم

برم خونه خودم

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم