2777
2789
عنوان

ت.ع.ب.ی.ر خواب

45 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها 

من دیشب خواب دیدم شوهرم (صورتش با شوهر اصلیم فرق داشت ولی احساسی که بهش داشتم مثل احساس شوهر اصلیم بود ) فوت شده و من سر قبرش خیلییییی گریه میکنم و همه ی فامیل هم هستن و مشکی پوشیدن

بعد من یک هوو (زن دیگه ی شوهرم ) دارم اون دو تا دختر حدودا ۲۱ و ۲۴ ساله داره و من رو بیشتر از مادرشون دوست دارن و هر جا هم که میرفتم همراه من بودن اصلا به مادر خودشون توجه نمیکردن 

هر چیز که در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو🌏🍀

شاید هووت نبوده خودت بودی و دخترای خودت بودن،بچه داری؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه یادمه ک ی هوو هم داشتم تو خواب  دخترای اون بودن

میگم یعنی حس خودت هوو بوده ولی دراصل خودت بودی در سالهای اینده، بچه داری؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی