2777
2789
عنوان

بیاین لطفا ، لوازم کامل واسه خونه

63 بازدید | 4 پست

دوستان عزیز 

اگر یه دختر و پسر بخوان برای یه خونه ساده

لوازم ضروری و ساده بخرن کامل ، به نظر شما چقدر می شه قیمتش

و اینکه ایا کسی لیست کاملی از لوازم خونه می فرسته ؟

در كل نكته اى هست بگین که استفاده کنیم

بنظرم به خونه مادرت نگاه کن

ببین چه وسایلی رو بیشتر استفاده میکنید

و چ وسایلی دکوریه و سالی یبار مصرفه

اینطوری راحت میتونی لیست تهیه کنی

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اینجا سوال نکن بعضیا قیمت نجومی میگن ناامید میشی. به نظر من همه نوع قیمتی تو بازار میشه. بستگی داره چقد میخوای هزینه کنی

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بستگی ب مارک وسایل و اینا داره دیگه...

هر چی بنظرتون لازمه تو فروشگاه لوازم خانگی برید خوتون متوجه میشید

فقط وسایل برقی غیر ضروری مث پلوپز چرخ گوشت سبزی خورد کن سرخ کن اینا لازم نیست بخرین

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

داداشم دو هفته پیش لباس شویی گرفته ۱۵ تومن قسطی. خب صد در صد گرون تر از اینم هس.‌ میتونی یخچال فریزر دوقلو بگیری یا یکی از این بالا یخچال پایین فریزر که ارزون تره

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷