یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه پسر شش ساله دارم، آمادگی میره، بچه ی دومم نمیخام و اقدامم نکردم، الان دو هفته ای میشه که حالت تهوع و حساس شدن سینه و کمر درد و تخمدان درد و اینا دارم، به موعد پریودمم چند روز مونده، نمیدونم امکانش هست باردار باشم یا نه، گیج شدم، جلوگیریمم از اول طبیعی بوده و هست
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
😢شما تو بارداریتون درد پریودی هم داشتین اوایل بارداریتون؟
آره سر پسرم که ۱۲ روز تاخیر بود انقد کمر درد و شکم درد و تخمدان درد داشتم که هر آن میگفتم الان پریود میشم ولی دیگه دیدم نشد گفتم بی بی بزنم و در کمال ناباوری دیدم مثبته، بعدشم اکثرا تا چند ماه موقع موندم درد پریودی داشتم، الانم دو هفته از حالت تهوع میمیرم، الانم کمر درد دارم، گیج شدم نمیدونم این حالتان از چیه باردارم یا دارم پریود میشم
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
😢خب بیبی چک بزن بزار از موعدت بگذره مشخص میشه یا برو از بده زودتر متوجه بشی من انقد استرس دا ...
چند روز قبل بی بی زدم منفی بود، ولی چون از موعدم نگذشته امکان اینکه نشون نده هست چون یه هفته مونده به پریودم زدم، باید بگذره نشون بده، آزمایشم از الان برا چی برم هنوز که چیزی معلوم نیس