2777
2789

بعد این که این همه زجر کشیدین بی خوابی کشیدید درساتون بیست شد چیشد؟؟ زندگیتون؟؟

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترک تحصیل کردم و ازدواج کردم  تصور کن معدل بالای نوزده دوازدهم تجربی ترم دوم دیگه امتحان نداد ...

خواهر خودم رشته تجربی بود همه درسا بیست از آخر ازدواج کرد حامله شد هیچ تاثیری تو زندگیش نداشت تازه بعد رفت دانشگاه افسردگی گرفت 

بعد معلم فلسفه ما گفت اول درس مهمه بعد سلامتی😐😐😐

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

ببین اصلاً دنبال این نگرد که اینا نتیجه نداره حتماً یه نتیجه‌ای داره تو اگه این روند تلاش و پشتکار رو بعد از تموم شدن تحصیلت هم ادامه بدی مطمئن باش به یه جایی می‌رسی امکان نداره که تو تلاش کنی تحصیلات داشته باشی اما شغل نداشته باشی باز هم من می‌دونم شرایط جامعه رو ولی اگر که تو تلاش کنی بی‌فایده نمی‌مونه من خودم شرایط خانواده‌ام خیلی شلوغ بود و من نمی‌تونستم برای درسم زندگیم کارم تمرکز کنم ولی خب بازم به نظر خودم خیلی خوب از پسش برومدم دانشگاه تهران قبول شدم فرهنگیان رفتم الانم دبیر یه مدرسه خوب هستم و اینکه تونستم یه دختر تنها تو تهران برای خودم کار پیدا کنم پول در بیارم و حتی من یه دوره‌ای با یکی هم خونه شدم و تونستم خونه اجاره کنم این خودش به نظر من موفقیت بزرگی به خصوص توی اون دوره بود که می‌گفتند دختر نباید از شهرش خارج بشه

هیچی دانش اموز بودم ازدواج کردم بازم خودمو کشتم خیلی درس خوندم الان دانشجوام:/

اتفاق خاصی برای زندگیت افتاد؟

با اینکه پول زیادی نداشتیم بهترین دانشگاهای ایران قبول شدم. الانم تو رشته خودمون بهترین شرکت کار میکنم اما حقوقا زیاد نیست. بازم پروژه اینا بهم میدن که درامدم بهتر شه.

فرصت مهاجرت تحصیلی دارم راحت...کلا سطح انتخابا گسترده تر میشه.

اگر کسی پولداره شاید براش درس فایده نداشته باشه‌

ببین اصلاً دنبال این نگرد که اینا نتیجه نداره حتماً یه نتیجه‌ای داره تو اگه این روند تلاش و پشتکار ر ...

اصلا بخاطر قضیه خواهرم هیچ انگیزه ای برای درس ندارم من یه خواهر دیگه دارم کلا درساش صفر صفر لود ولی با پارتی رفت توی بهترین شغل 

خواهر خودم رشته تجربی بود همه درسا بیست از آخر ازدواج کرد حامله شد هیچ تاثیری تو زندگیش نداشت تازه ب ...

خب عزیزم اینم مهمه که گاهی برای رسیدن به جایی تحصیلات لازم نیست و تحصیلات در مرحله زندگی من صرفأ برای افزایش مدرک تحصیلی خودمه و هیچ تأثیر دیگه ای نداره چون همه چی دارم

الآنم تصمیم دارم برای رشد مدرک تحصیلی خودم ادامه بدم

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!