2777
2789
عنوان

موهام و بالیاژ دودی کردم + عکس

481 بازدید | 38 پست

سلام موهامو رنگ کردم 

وقتی صافه خیلی خوشگله ولی وقتی فرش میکنم حس میکنم مشکیش قشنگتره چون باید از حموم که میام با سشوار خشک کنم اونموقعوکه دکلره نشده بود موهام و استایل میکردم و میزاشتم خودش خشک بشه 

الان نمیدونم چیکار کنم فر خوشگل قبلیش و بتونه داشته باشه 

خواهش میکنم اگه مو فرفریایی ک موهاشون دکلرست راه حلی دارن بدن چون واقعا نمیخوام موهامو کراتین کنم فر دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بلاگر بود تپل بود و موهای فر داشت همه راه حل هایی که می گفت برای موهای فر بود اگه بتونی پیداش کنی ...

دارمش ازین بیلبیلکا که میزنی سر سشوار گرفته بود اصلا نمیدونم از کجا بگیرم

دارمش ازین بیلبیلکا که میزنی سر سشوار گرفته بود اصلا نمیدونم از کجا بگیرم

نه یه شونه ۴ ردیفه که سرهاش از هم جدا بود. بعد یه شامپوها و موس و ماسک موهایی می گفت که مخصوص موهای حالت دار بود 

یا ارحم الراحمین
نه یه شونه ۴ ردیفه که سرهاش از هم جدا بود. بعد یه شامپوها و موس و ماسک موهایی می گفت که مخصوص موهای ...

اخه اخر که موهاشو خشک میکرد و میگم 

ب من گفت موهات خیسه اصلا نباید ور بری باهاش

به روشی و میخوام که بعد خشک شدن بشه فر بشه بدحالت خودش و طبیعی