2777
2789
عنوان

دیشب بچمو😢😢😢

1905 بازدید | 34 پست

ما تو این شهر زیاد فامیل نداریم  صبح تا غروب منو دخترم تنهاییم ولی شبا ک باباش بیاد میبریمش بیرون هرشب دور بزنه.نزدیک سه سالشه.هرچی میخواد تقریبا براش میخرم ک کمبود نداشته باشه یه دخترعمو داره همسن خودشه هروقت بیاد خونمون بخواد بره دنبالش گریه میکنه خیلی اعصابم خوردمیشه دیشب قبل اینکه بیان بهش تذکر دادم گریه نکنه ولی بازم موقع رفتنشون ضجه میزد😢😢متنفرم ازین حرکتش بعد رفتتشون خیلی عصبی شدم شدیدا دعواش کردم تهدیدش کردم اگ تکرار کنه منم مامانش نیستم و میرم از پیشش.خیییییلی دعواش کردم الان عذاب وجدان دارم.چیکار کنم این عادتشو ترک‌کنه واقعا عصبانی میشم از این کار نمیدونم دلیل کارش چیه ک هرکی میاددنبالش گریه میکنه.کسی ندونه فکر میکنه ما تو خونه چه بلایی سرش میاریم😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدترین حرف از لحاظ روانشناسا به بچه ایناست

من دیگه مامانت نیستم

ترکت میکنم و میرم.

دوستت ندارم

تو بچه ی بدی هستی

متاسفم ولی با این جمله اضطراب بزرگی به بچت وارد کردی

خب اقتضای سنشه گریه کنه دنبال کسی که دوسش داره

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اینجوری که ترس از دست دادن خودت هم داره اون طفل معصوم باید بهش بگی اگه فلانی داره می‌ره ون باید بره خونه خودشون بخوابه تا بتونه باز باهات بازی بکنه بهش بگو قرار باز ببینتش

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

عزیزم دختر منم همینجوری  بود به شدت وابسته و تنها تا بچه های فامیلو میدید دنبالشون گریه  زاری میکرد ولی از وقتی دختر دومم اومده خوب شد دیگه وابسته نیست و عاشق ابجیشه  

فدات بشم امام رضا جااااااااان  

تنهاس عزیزم خب حق داره چرا روزا نمیبریش پارکی خانه بازی جایی 

بچه ها خیلی گناه دارن درگیر زندگی ما ادم بزرگا شدن 

ماهم از این که میخوان بچگی کنن ناراحت میشیم

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )

خب بچه تو خونه تنهاست، حوصلش سر میره سنی هم نداره واقعا انتظار داری بفهمه؟! پسر من دو سالشه دنبال همه بغض میکنه من میبرم تو اتاق سرگرم میکنم اکثر مواقع که متوجه رفتنشون نشه

تایه سنی اینطورن وبعد درست میشه

هرچقدرم شما تهدید کنی واینکه میگی دوست ندارم اعتمادبنفس بچه رو از بین میبری

تهدید به رفتنت هم حس امنیتشو نشونه میگیری

کاربرقدیمی ام وکاربری قبلیم تعلیق شده