2777
2789
عنوان

دیشب بچمو😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 34 پست

والا من تا دیدم هر بچه ای اینجوری بوده 

شما بچه ندیدی اطرافت؟

دختر منم دوسالو هشت ماهشه پشت سر مامان بزرگو عمه هاش گریه میکنه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ربطی داره عزیزم من دخترخالم بوهاش یه سال ونیمم هروقت بریم خونشون پشت سرمون گریه میکنن که بیان باهامون تازه دخترخالم میگه اونروز در باز کرده گریه میکرده همسایه ببرتش خونش

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

این رفتار طبیعیه تو این سن ، چون با گریه همش به خواسته هاش میرسیده اون زمانم میخواد که با گریه مانع رفتنش بشه، شما تو مسائلی که موافق نیستی هرچقدر که گریه کرد کوتاه نیا، اونوقت که متوجه میشه با گریه نمیشه به خواسته هاش برسه، و هیچوقت به بچه کوچیک نگو من مادرت نیستم ، کلی طرحواره میگیره بنده خدا

اینجوری که ترس از دست دادن خودت هم داره اون طفل معصوم باید بهش بگی اگه فلانی داره می‌ره ون باید بره ...

قبل اینکه بیاد همه اینارد گفتم .بهش گفتم میره خونشون میخوابه توهم‌میخوابی دوباره فردا همدیگرو میبینید گفت باشه مامان😑

تنهاس عزیزم خب حق داره چرا روزا نمیبریش پارکی خانه بازی جایی  بچه ها خیلی گناه دارن درگیر زندگ ...

هروز ک نمیشه ببرم ولی بعضی اوقات میریم مثلا هفته ای دو روز

قبل اینکه بیاد همه اینارد گفتم .بهش گفتم میره خونشون میخوابه توهم‌میخوابی دوباره فردا همدیگرو میبینی ...

ایراد ندارد بچس دیگه منم همین بودم مامانم دائم می‌گفت مامان دیگه دوست نداره

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

هرچی هم که بشه بچتون رو تهدید به رفتن یا اینکه دیگه.مامانش نیستید یا دوسش ندارید نکنید تاثیر خیلی بدی رو روان بچه میزارید توروخدا کتاب های اموزشی تربیت کودک رو بخونید حتما ،اقتضای سن بچه اینه اون بچه چه میفهمه کار درست یا غلط چیه که بخوای قبل اومدن بهش بگی فلان کار رو نکن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اولا که به مرور این حرکاتش درس میشه الان طبیعیه، ولی رفتارت اصلا درست نبوده و حرفای خوبی بهش نزدی، باید با وعده وعید و قول و جایزه و اینا درستش کنی نه اینکه مامانت نمیشم و میرم، بدترین حرفو گفتی و روان بچه رو تخریب کردی نباید بگی مامانت نیستم اضطراب میگیره بچه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
قبل اینکه بیاد همه اینارد گفتم .بهش گفتم میره خونشون میخوابه توهم‌میخوابی دوباره فردا همدیگرو میبینی ...

دقیقا بچه های منم تو همین سن پشت سر بقیه گریه میکردن

الان میگن مامان مهمون دعوت نکن اتاقمون کثیف میشه

حالا بیای اتاق و ببینی انگار بمب ترکیده😂

بچست دیگه طبیعیه رفتارش ،دختر بزرگه من تا شیش هفت سالگی هر کی میومد خونمون بزور میرفت رختخوابارو میریخت بیرون جا پهن میکرد و التماس میکرد شب باید بمونید خونمون😐😐دختر دومیم هم عمه هاش ک میرفتن ایقد گریه میکرد در حد بیهوشی 😒😒

استاتر اجازه دارم اینجا کارامو معرفی کنم؟

🫀

اگه نه بگو پاک میکنم گلی 

خودم نمیتونم تاپیک بزارم 

بچه ها من این کیفا دست دوز چرمی میدوزم با قیمت عالی 😍

عکسا تو تاپیکم هست همه عاشقش شدن 

آدرس روبیکا و پی جمو میزارم خوشال میشم سر بزنید 🫂

پیجم maede._.leather

روبیکا https://rubika.ir/gildacharm1375