2821
2789
عنوان

تا حالا دکتر یا دستیار دکتر عاشقتون شده یا حس کنید خوشش آمده از شما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 36 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا با زبون خودش نگفت عاشقت شده توهم‌نزن آدما ممکنه مهربون باشند با همه بگن و بخندن 

آخه چند تا صحنه ازش دیدم نمی‌دونم از اون موقع ک اینجوری شده حتی ازش خجالت میکشم دیگه

متنفرم از همچین آدمایی که سوتفاهم و برداشت الکی برا طرف مقابل  ایجاد میکنن.

عزیزم من آدمی نیستم همه چی ب خودم بگیرم من توضیح ندادم حتی چی شده تواگر جای من بودی شاید مثل من فک میکردی

هیجی چند روز پیش رفتم مطب که بینیمو نشون بدم بعد دوماه...دستیارش گفت چقدر خوشگل شدی.شوهرم پشت سرم بو ...

دستیارش پسر جوون بود؟کذوم دکتر کدوم شهر؟خب شاید تغییر زیادی کردید بهتون گفته و بخاد کار دکتر تعریف کنه.واس من داستان فرق داره.عزیزم فقط بگو دستیار دکتر کدوم استان؟

دستیارش پسر جوون بود؟کذوم دکتر کدوم شهر؟خب شاید تغییر زیادی کردید بهتون گفته و بخاد کار دکتر تعریف ک ...

بله جوون بود...یه طورایی داست نخ میداد و متوجه حضور همسرم نشد ...اسم دکتر رو نمیتونم بگم ولی زنجان هست

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
دستیارش پسر جوون بود؟کذوم دکتر کدوم شهر؟خب شاید تغییر زیادی کردید بهتون گفته و بخاد کار دکتر تعریف ک ...

نه من بعد عملم تغییر انچنانی نکردم و همه میگن همونه.رفتم گفت چهره ت خیلی باز شده خوشگل بودی خوشگلترم شدی.من از همدان رفته بودم .گفت بیا بریم خونه ی ما پیش مادرم.خودمم میرم بیرون که شما راحت باشین..

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
نه من بعد عملم تغییر انچنانی نکردم و همه میگن همونه.رفتم گفت چهره ت خیلی باز شده خوشگل بودی خوشگلترم ...

وای خدا اون دیگ میخاست موخ بزنه .مگ اینا محرم نیستن؟؟؟

وای خدا اون دیگ میخاست موخ بزنه .مگ اینا محرم نیستن؟؟؟

دستیار نه🤣🤣🤣حتی دیگ پزشکام محرم نیستن‌..من رفتم دکتر بیهوشی ویزیت کنه منو.شمارمو گرفت سنش فک کنم ۵۰ اینا بود..خداشاهده بهم پیام داد بیا نامزدیتو بهم بزن این جوونا بدرد زندگی نمیخورن اوکی کن اخرماه باهم بریم وان ترکیه

دستیار نه🤣🤣🤣حتی دیگ پزشکام محرم نیستن‌..من رفتم دکتر بیهوشی ویزیت کنه منو.شمارمو گرفت سنش فک کنم ...

راست میگی یا خدا اینم فک میکنم میخاست چندبار شماره بده من محل نمی‌دادم میپریدم بش🤣🤣🤣.من دستیار دکترم خیلی بهم دست زد که🤣🤣

راست میگی یا خدا اینم فک میکنم میخاست چندبار شماره بده من محل نمی‌دادم میپریدم بش🤣🤣🤣.من دستیار دک ...

ای وای🤣🤣🤣زمانه شده خراب موشا میخورن شراب🤣🤣😂😂