2777
2789
عنوان

چیکار کنم به نظرتون 🤕

177 بازدید | 17 پست

بچه ها من جنس دندونام خیلی بده و خیلی دندون شکسته و خراب دارم هرچیم رسیدگی میکنم فایده ای نداره . بعد من پارسال به اصرار خانواده همسرم که زودتر باید عقد بشن به خاطر شرط تاهل شغل پسرشون عقد کردم و بیمم باطل شد الان هزینه های دندونام خیلییی زیاد میشه و آزاد حساب میکنن از طرفی خانواده همسرم میگن روی ما حساب نکن اصلا . به خانواده خودمم اصلا نمیتونم رو بزنم چون الان دارن کلی برام هزینه میکنن و جهیزیه و اینا میخرن رومم نمیشه بهشون بگم . خودمم درس میخونم نمیتونم کار کنم به نظرتون چیکار کنم الان 🥺😔

دندون بیمه قبول نمیکنه زیبایی حساب میشه!

بخاطر شغل پسرشون و شرایطش که باید تاهل داشته باشه سریع عقدت کردن الان میگن روی ما حساب نکن؟؟؟ !!!

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دندون بیمه قبول نمیکنه زیبایی حساب میشه! بخاطر شغل پسرشون و شرایطش که باید تاهل داشته باشه سریع عقد ...

الان میگن میخواستی قبول نکنی تاثیر تاهل خیلی کم بوده و بیشتر تلاشای پسرمون بوده . دارم روانی میشم نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میگن میخواستی قبول نکنی تاثیر تاهل خیلی کم بوده و بیشتر تلاشای پسرمون بوده . دارم روانی میشم نم ...

بنظر من خیلی جدی رو ادامه این رابطه فکر کن!

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دندون بیمه قبول نمیکنه زیبایی حساب میشه! بخاطر شغل پسرشون و شرایطش که باید تاهل داشته باشه سریع عقد ...

البته من قبلا برای دندون از بیمه نیروهای مسلح استفاده میکردم هزینش خیلییی کم میشد اما چه فایده دیگه نمیتونم کاری کنم 

البته من قبلا برای دندون از بیمه نیروهای مسلح استفاده میکردم هزینش خیلییی کم میشد اما چه فایده دیگه ...

ببین الان بنظرم دندونت یه مسئلست

نامزدت یه مسئله مهم و جدا

روی ما حساب نکن!!! خود همسرت این حرف رو میزنه؟ جدی باید حرف بزنی باهاشون..... به خاطر عقد شما بیم ...

همسرم همش میگه من الان نمیتونم کمک کنم هزینشو ندارم از خانوادت بگیر 

مادر پدرشم همش میگن باید دندوناتو خانوادت درست کنن😔

چند ساله عقدی ؟  همسرت واقعا نداره؟ خانواده اش رو ولش کن خود همسرت واقعا نداره؟

من تقریبا یکساله عقدم شوهرم امسال معلم شد که البته الان میگه خودم تلاش کردم و تاثیر تاهلم کم بوده 

حقوق میگیره اما میده به خانوادش تا خرج عروسی و خونمون کنن 

من تقریبا یکساله عقدم شوهرم امسال معلم شد که البته الان میگه خودم تلاش کردم و تاثیر تاهلم کم بوده&nb ...

تا چند سال قراره عقد بمونی؟

این شرایط سخته

میده به خانواده اش خرج مراسم ؟ شما که هنوز مراسمی ندارین خرج ساخت خونه برای شما؟ خوب خودش چرا خرج خونه ساختن نمیکنه باید بده به اونها؟

تا چند سال قراره عقد بمونی؟ این شرایط سخته میده به خانواده اش خرج مراسم ؟ شما که هنوز مراسمی نداری ...

خرداد عروسیمونه برای همین دارن برای مراسم آماده میشن 

با وام ازدواجمون و طلاهای مادر همسرم یه خونه خریدیم امسال الان قسطهای خونه و هزینه های عروسی به عهده همسرمه

خرداد عروسیمونه برای همین دارن برای مراسم آماده میشن  با وام ازدواجمون و طلاهای مادر همسرم یه ...

خوب پس مادر همسرت طلا داده واسه خونه پسرش 

پس شاید واقعا در سختی هستن

کمتر کسی حاضر میشه طلا بفروشه واسع خونه پسرش

خودت هم برو دنبال کار حتما

انشاالله مشکلت حل میشه

درمانگاه ها گاهی واقعا دندون پزشک های خوبی داره پرس و جو کنی هزینه کمتره

خوب پس مادر همسرت طلا داده واسه خونه پسرش  پس شاید واقعا در سختی هستن کمتر کسی حاضر میشه طلا ...

خونه برای خودشونه به نام خود مادرشوهرمه البته وام ازدواج منم اندازه طلاهای ایشون بود 

خوب پس مادر همسرت طلا داده واسه خونه پسرش  پس شاید واقعا در سختی هستن کمتر کسی حاضر میشه طلا ...

ما فقط میتونیم اونجا زندگی کنیم به شرط اینکه همسرم هزینه مستاجر و قسطهای خونه رو بده