2777
2789
عنوان

باامام زمانت رفیق باش یارباش

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 65 پست
اره عزیزم حساس نیستم وتا الان ک عوض نشده بیرون  اصن نمیذاره پسرمم تنها میره مدرسه 10 ساله ا ...

ماتوگروهمون ختم هم انجام میدیم اگه دوست داشتی ختم بعدی رو بهت بگم شرکت کنی من توگروه اسمت رو مینویسم 

اگه میپرسید نماز شب چطوری براتون میگم نمازشب خوندین اول برای ظهورو سلامتی اقاامام زمان دعاکنیدو منم دعاکنید 

👇طریقه خواندن نماز شب👇🌜

4 تا نمازدو رکعت به نیت نماز شب مثل نمازصبح

🌺دو رکعت نماز شفع میخوانم قربه الی الله

✳️رکعت اول)  حمد+ توحید+ ناس

✳️رکعت دوم) حمد + توحید+ فلق

_

🌺 یک‌ رکعت نماز وتر میخوانم قربه الی الله

✳️حمد+ 3توحید+ فلق + ناس

‼️قنوت

✳️برای ۴۰مومن طلب آمرزش کنید.مثلاًاللّهم اغفرلِشهیدسلیمانی

✳️۷۰مرتبه استغفاراستغفرلله ربی واتوب الیه

✳️۷ مرتبه اللهم هذا مقام العائِذِ بک من النار

✳️۳۰۰مرتبه  الهی العفو

✳️ رب اغفرلی و الرحمنی وتب علی انک انت تواب الغفور الرحیم

رکوع و سجده و تشهد و سلام.

تسبیحات حضرت زهرا و سجده شکر

⭕️عزیزان برای شروع ۲رکعت به نیت نمازشب مثل نمازصبح بخونیدوازاین ثواب عظیم غافل نباشید

نیت کنیم تاان شاءالله توفیقش نصیبمون بشه

نمازشب رابه نیت تعجیل در فرج مولا صاحب الزمان عجل الله بخوانیم

•┈┈••✾••┈┈•

💐

🍀🍀🍀🍀🍀🍀

اللهم_صل_علی_محمد_و_ال_محمد_و_عجل_فرجهم

❣#اللهم_لین_قلبی_لولی_امرک

•┈┈••✾••┈┈•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه چیزبه دلم افتاد حتما بهت بگم نمیدونم اسمت چیه اما این شبای فاطمیه من وقتی ازیه جایی درمونده ...

قربونت برم ممنونتم

احساس گناهکار بودن دارم

حتمن گناهی کردم ک انقد سختی میکشم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

اسمم الینا اجی لطفن دعام کن عزیزم خیلی ممنونم ک بفکرمی

گلم سپاس

انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده شما خودت پاکی حصرت زهرا دستو میگیره میشه بگی ایامش میشه کی دقیقن

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
قربونت برم ممنونتم احساس گناهکار بودن دارم حتمن گناهی کردم ک انقد سختی میکشم

اصلا اینجورفکرنکن حتی اگه گناه کارم باشی خدا براش راهی گذاشته ک تو باترک اون گناه وتوبه میتونی اون گناهرو پاک کنی ویکی ازراه های اینکه اثرگناه رو ازبین ببری مداومت به صلوات واستغفاره هروقت بیکاربودی زیاد استغفارو صلوات بفرست من دیدم خیلی ها با ذکر استغفاروصلوات به حاجت های محال رسیدن توهمین نی نی سایت سرچ کنی صلوات ۱۲۴ هزارتایی برات میاد

اسمم الینا اجی لطفن دعام کن عزیزم خیلی ممنونم ک بفکرمی گلم سپاس انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده ...

الان تو ایامش هستیم اصلا درگیرکی ایام فاطمیه اس نشو هروقت مادر همه عالم رو صداکنی جوابت میده ولی چون ماگوش بصیرت نداریم نمیشنویم محال تو از دل وجون صداش کنی جوابت نده

اصلا اینجورفکرنکن حتی اگه گناه کارم باشی خدا براش راهی گذاشته ک تو باترک اون گناه وتوبه میتونی اون گ ...

میدونم گلم نازنیناینارو میگی

گلم بخدا خیلی دوس دارم ذکر استغفار و صلوات م میگم اما هر روز اخلاق شوهرم عرصه رو به روزگارم تنگ میکنه ببخشید انقد مزاحمم😳😳

اسمم الینا اجی لطفن دعام کن عزیزم خیلی ممنونم ک بفکرمی گلم سپاس انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده ...

حتمابرات دعامیکنم فقط حرفایی ک زدم رو بهشون عمل کن تا دوسال مداومت کن به استغفارامام صادق وصلوات درروز به نیابت از امام زمان هدیه کن به ۱۴ معصوم بعداز یکسال سعی کن مراقب گناه داشته باشی نمازاول وقت ودردودل با امام زمان اینارو حتما حتما انجام بده 

الان تو ایامش هستیم اصلا درگیرکی ایام فاطمیه اس نشو هروقت مادر همه عالم رو صداکنی جوابت میده ولی چون ...

ممنونم اجی تا کی هس من تقویم ندارم

خیلی ممنونم برا دلگرمیات انشالله هزار برابر خودت جواب شک ببینی توسط خانوم

میدونم گلم نازنیناینارو میگی گلم بخدا خیلی دوس دارم ذکر استغفار و صلوات م میگم اما هر روز اخلاق شوه ...

اشکال نداره عزیزم من دوست دارم کمکت کنم هرچقد شوهرت بداخلاق ترشد تو بیشترادامه بده اصلا نیازی نیست ک به همسرت هم بگی ک داری چیکارمیکنی فقط بهت بگم کم نیاروبه این چیزهایی ک گفتم عمل کن  تو فقط مقاومت کن 

حتمابرات دعامیکنم فقط حرفایی ک زدم رو بهشون عمل کن تا دوسال مداومت کن به استغفارامام صادق وصلوات درر ...

اجی جونم خیلیییییییی ممنونم

چقد امروز خوب بود حظور شما کنارم

من از خونوادم دورم

تو شهر دیگم

شوهرم سوهان روحم😳

اشکال نداره عزیزم من دوست دارم کمکت کنم هرچقد شوهرت بداخلاق ترشد تو بیشترادامه بده اصلا نیازی نیست ک ...

راستشو بگم نماز رو یک روز نخوندم 😢

۲۶ این ماه شهادت حضرت زهراس

انشالله هر چی میخای بهت بده من 28 سالمه شماهم؟

اجی جونم خیلیییییییی ممنونم چقد امروز خوب بود حظور شما کنارم من از خونوادم دورم تو شهر دیگم شوهر ...

ببین من یه شوهری داشتم میخواستم برم حموم میگفت باید ازم اجازه بگیری در این حد بود واتسابم ک اسمش میوردم دیگه هیچی 

به پوششم گیرمیداد میگفت ببخشید میخوای موهای دست وپاتوبزنی باید اجازه بگیری دراین حدبود