2777
2789
عنوان

باامام زمانت رفیق باش یارباش

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 65 پست
عزیزم فکرمیکنم جای خندیدن باید ادم هارو درک کرد میدونم منظوری نداری اما اگه شماجای این خانم بودی کسی ...

من مجردم شاید بخاطر همینه ک درکم واسه همین مسائل ضعیفه.

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشی ولی واقعا چرا اخه

خواهش میکنم نمیدونم پیرم کرده با رفتاراش خودش همه چی داره😧

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
من مجردم شاید بخاطر همینه ک درکم واسه همین مسائل ضعیفه.

نه عزیزم شماهم درکتون بالاس فقط توجه تون کم بود  ازاین ببعدبیشترتوجه کنید ازاین حرفمم ناراحت نشید شاید سنی ندارید اما درک کردن ادما بیشترمواقع خیلی چیزهارو حل میکنه نمیتونیم اون ادم رو فهمیم میتونیم باهاش هم دردی کنیم پس دل بدست بیاریم خیلی قشنگ تره گلم

درسته از این ب بعد بیشتر دقت می کنم 

خداخیرت بده ممنون ک انقد منطقی وبامحبت حرفم رو پسندیدی نکاه خداوامام زمان پشت سرخودت وزندگیت براتم دعامیکنم ان شاءالله یه مردی وارد زندگیت بشه همونجورک خودت میخوای ودوست داری عزیزم

دلیل اینکه نمیزاره تومجازی فعالبت کنی رو ازش پرسیدی 

بله پرسیدم

دوس نداره

ونتاسفانه از اونجایی ک اینستا و شیکه های اجتماعی تازه باب شده 

>بعداز بچه داریم>مجبورم گوش کنم😧چون به هیچ حرف قابل قبولی نرسیدم ازش

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
خداخیرت بده ممنون ک انقد منطقی وبامحبت حرفم رو پسندیدی نکاه خداوامام زمان پشت سرخودت وزندگیت براتم د ...

مرسی از ت هم...

بیشتر فهموندیم ک باید چ ری اکشنی نشون بدم.

ممنونم گل بابت دعای خوبت؛

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
بله پرسیدم دوس نداره ونتاسفانه از اونجایی ک اینستا و شیکه های اجتماعی تازه باب شده  >بعدا ...

بهش بگو اخرش ک چی بچه دارشدیم این فضای مجازی رو باید داشته باشیم واینکه خیلی باهاش بحث نکن بنظرم بایه مشاور میتونی حرف بزن یا تو خانواده ببین حرف کی رو خیلی قبول داره بزار غیرمستقیم باهاش حرف بزنه اما بنظرم تو خیلی حساس نشو بعداخودش کم کم درست میشه بشرطی ک توهم حساس نباشیچون منم یروزی مثل توبودم وکاملا درکت میکنم 

بهش بگو اخرش ک چی بچه دارشدیم این فضای مجازی رو باید داشته باشیم واینکه خیلی باهاش بحث نکن بنظرم بای ...

تازه ازدواج کردید ببخشید یه سوال دوست داشتی جواب بده به پوششت و حرف زدنات باتلفن هم چیزی میگه مثلا میگه دوست دارم  هرجامیری من خبرداشته باشم یا ازاین جور رفتارها اگه دوست داشتی جواب بده 

بهش بگو اخرش ک چی بچه دارشدیم این فضای مجازی رو باید داشته باشیم واینکه خیلی باهاش بحث نکن بنظرم بای ...

اره عزیزم حساس نیستم

وتا الان ک عوض نشده

بیرون  اصن نمیذاره

پسرمم تنها میره مدرسه

10 ساله ازدواج کردیم

چجوری عوص شدن همسرنون

اره عزیزم حساس نیستم وتا الان ک عوض نشده بیرون  اصن نمیذاره پسرمم تنها میره مدرسه 10 ساله ا ...

عزیزم حتما حتما با یه مشاورحرف بزن تو گوگل بزنی شماره مشاورخانواده میاد برات توهمین نی نی سایت هم تایپیک بزن شماره مشاوربهت بدن بگو شرایط اینجوریه نمیتونی بری بیرون 

تاحالاختم ۱۲۴ هزار صلوات گرفتی خیلی مجربه واز امام زمان کمک بخواه حتما کمکت میکنه 

اره عزیزم حساس نیستم وتا الان ک عوض نشده بیرون  اصن نمیذاره پسرمم تنها میره مدرسه 10 ساله ا ...

الان یه چیزبه دلم افتاد حتما بهت بگم نمیدونم اسمت چیه اما این شبای فاطمیه من وقتی ازیه جایی درمونده بودم دنبال کمک میگشتم حضرت زهرا اومدودستم رو گرفت توهم متوصل شو به حضرت زهرا 

ویه چیز دیگه نمازشب بخون تو قنوت نمازشبت حتما ارزوهات رو به خدا بگو وازش بخواه ک به وواسطه ی حضرت زهرا شوهرت رو اونجورک میخوای کنه

درمورد نمازشب هم بهت بگم اگه حوصله نداری یازده رکعت بخونی  همون سه رکعت اخر رومیتونی بخونی بعدازنیمه شرعی میتونی بخونی تا قبل از اذان صبح تو این ساعت ها هروقت خواستی میتونی بخونی اگه شب هم نتونستی بخونی قضاش رو در روز میتونی ادا کنی  حتی نمازشب هم میتونی فقط یک رکعت اخر بدون اون ۷۰ تا استغفارو۳۰۰ العفو هم بخونی انقده خدا اسون گرفته ک حتی گفته اگه تو خوابم بخونید درحال نشسته هم قبول میکنم فقط اگه خوندی منو هم دعاکن من امروز برات دعاکردم ان شاءالله شوهرت به خودش بیادفقط این رو بگم باید مداومت کنی به خوندن بعد میبینی کم کم راه ها بروت بازمیشه اگه تونستی توقنوت نمازشبت اسم شهدا رو هم بگی دیگه نور علی نور میشه فقط