دخترم تو دبیرستان غیر دولتیه سال آخر پارسال سر امتحانات یه دختره گوشیشو دزدیدن البته همه منجمله مدیر قسم خوردن که اونروز ما دستش گوشی ندیدیم خلاصه بابای دختره شاکی شد واز کلانتری دوربینارو چک کردن واون تعداد از بچه هایی که بعد از امتحان به صورت انفرادی وارد کلاس شدن رو خواستن وهمون پارسال به جایی نرسیدن وپرونده خوابیدالبته باباهه بلد بود چکارکنه اینکه صبر کنه اینا بشن ۱۸ساله که بندازه زیر دست قاضی بزرگسال دیروز باز بچه هارو خواستن وایندفه مدیر رو هم خواستن این بابا انقدر زرنگه که به عنوان متهم نخواسته اونارو که بشه بعد ائاده حیثیت کرد همه رو به عنوان مطلع خواسته مدیر هم اونجا قسم خورد که یه شاهد دارم از اقوامشون که گفته میام قسم میخورم که اونروز دختره گوشیش همراش نبوده ودرضمن ممنوع بوده آوردن گوشی وتمام کارای غیر قانونی که انجام داده رو به قاضی گفته منجمله اینکه یه بار تقلب کرده زنگ زدن باباش این دختره از ترسش از مدرسه فرار میکنه و سه چهارساعت دنبالش میگشتن باز دارن این طفلیا رو اذیت میکنن به نظرتون قراره آخرش چی پیش بیاد؟خدا نگذره از اینا که تو این سن دارن پرونده سرقت درست میکنن برا بچه ها اونم بچه هایی که تامینن
گوشی دختره آیفون ۱۳معمولی بوده
گوشی دختر من۱۳پرومکسه
اون چندنفرهم بجز یکیشون آیفونن
با وجودیکه بابای یکی از بچه ها کارمند زندانه گفت من از این قاضی متنفرم آدم به شدت بدقلقیه حالا حالاها اینارو میچرخونه
به نظرتون چطو میشه از شخصی که تهمت زده ولی فقط به عنوان مطلع بچه هارو خواسته به یه بهونه شکایت کرد؟؟؟؟