2777
2789

دخترم تو دبیرستان غیر دولتیه سال آخر پارسال سر امتحانات یه دختره گوشیشو دزدیدن البته همه منجمله مدیر قسم خوردن که اونروز ما دستش گوشی ندیدیم خلاصه بابای دختره شاکی شد واز کلانتری دوربینارو چک کردن واون تعداد از بچه هایی که بعد از امتحان به صورت انفرادی وارد کلاس شدن رو خواستن وهمون پارسال به جایی نرسیدن وپرونده خوابیدالبته باباهه بلد بود چکارکنه اینکه صبر کنه اینا بشن ۱۸ساله که بندازه زیر دست قاضی بزرگسال دیروز باز بچه هارو خواستن وایندفه مدیر رو هم خواستن این بابا انقدر زرنگه که به عنوان متهم نخواسته اونارو که بشه بعد ائاده حیثیت کرد همه رو به عنوان مطلع خواسته مدیر هم اونجا قسم خورد که یه شاهد دارم از اقوامشون که گفته میام قسم میخورم که اونروز دختره گوشیش همراش نبوده ودرضمن ممنوع بوده آوردن گوشی وتمام کارای غیر قانونی که انجام داده رو به قاضی گفته منجمله اینکه یه بار تقلب کرده زنگ زدن باباش این دختره از ترسش از مدرسه فرار میکنه و سه چهارساعت دنبالش میگشتن  باز دارن این طفلیا رو اذیت میکنن به نظرتون قراره آخرش چی پیش بیاد؟خدا نگذره از اینا که تو این سن دارن پرونده سرقت درست میکنن برا بچه ها اونم بچه هایی که تامینن 

گوشی دختره آیفون ۱۳معمولی بوده

گوشی دختر من۱۳پرومکسه

اون چندنفرهم بجز یکیشون آیفونن 

با وجودیکه بابای یکی از بچه ها کارمند زندانه گفت من از این قاضی متنفرم آدم به شدت بدقلقیه حالا حالاها اینارو میچرخونه 

به نظرتون چطو میشه از شخصی که تهمت زده ولی فقط به عنوان مطلع بچه هارو خواسته به یه بهونه شکایت کرد؟؟؟؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

چه پدر پیگیری  چقدر حووووصلع داره 

خدا به داد برسه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسالم خوندم جریانو بنظرم مدیر باید یه حرکتی بزنه اصلا چیزی کخ ممنوع بوده چرا اورده مرتیکه چه عنه ...

آره پارسالم تاپیک زدم درموردش مرتیکه بیشعور پرونده رو خوابوند که همشون ۱۸سالشون کامل شه وفقط خودشون با قاضی طرف شن

حتمن برو با وکیل مشورت کن شماهم براشون دردسر درست کن ادم نادونیه غلط میکنن دست بچه فسقل گوشی میدن&nb ...

بیچاره دخترا تو دادگاه رنگ توصورتشون نمونده بود هرکیو دستبند زده میاوردن اینا ضعف میکردن

خب شکایتی نکرده که اینا رو به عنوان مطلع خواستن هرکدوم برن اظهاراتشون رو میگن و صورتجلسه میشه همین&n ...

باورت نمیشه از پارسال اینارو یهو میخوان چون هردفه به هیچ کجا نمیرسه

میگن تا به عنوان متهم نشناسن بچه هارو نمیشه

مشورت بگیرین مث باباش زیرک عمل کنین براتودادگاه نه ولی میتونه یادتون بده چیکارکنین

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

آخه به چه جرمی ازش شکایت کنید؟ طرف مالش را دزدیدن داره قانونی پیگیری میکنه ،نه تهمت زده به کسی نه در ...

بابا مدیر هم میگه ما گوشی ندیدیم دستش 

خب این بیشعور میتونست بره تقاضای نقطه زنی کنه 

پارسال رک تو چشمامون نگاه کرد گفت شماها دزدید میخواستن دست به یقه شن

عزیزم شما که تامین هستید خب یه وکیل خبره بگیرید و خیالتونو راحت کنید  وکیل اگه اینجا هم باسه د ...

حرفش اینجاست که وکیل میگه به عنوان مطلع خواستن شما فعلا متهم نیستید