2777
2789

شوهرم اصرار ک باید بری خونشون خدایی هم اصلا توقع این رفتارنداشتم 

دیروز پاشدم ساعت ۳ونیم اینارفتم خونشون دستمم میوه بردم مامانش اصلا رو نداده بهمون هیچ برگشته میگه دخترت خیلی لاغره انگار نون نخورده😓دخترم دوسالشه ۱۳کیلوعه نمیدونم دیگه باید چن کیلو میشد

بعدبرگشته به من میگه تواز الان موی سفید داری؟انگار حرص نون خوردی😓حالا وضع مالی ماازهمشون بهتره

بعدکه گفتم ماشام نمیمونیم اخلاقش کامل برگشته درست شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز قبلشم شوهرم بادخترم رفته بود خونشون باز این برادرشوهرمم بوده

اصلاااا دخترمنو نگاهم نکرده رفته بچه اونیکی جاریمو بوس کرده بازی داده چقد عوضین اینا 

نمیتونم بخابم

من تا جایی بتونم خونه هیچ کدوم نمیرم اصلا ازشون خوشم نمیاد چون شوهرم ساده است ازش سو استفاده میکنن&n ...

شوهرم برداشته بزووور منو فرستاده

نمیدونم چرا دلش برام نمیسوزه

شوهرم برداشته بزووور منو فرستاده نمیدونم چرا دلش برام نمیسوزه

بنظرم رک باهاش حرف بزن بگو یعنی منو ناراحت میکنن برای تو اصلا مهم نیست اونا واقعا حضور من اذیتشون میکنه چرا هم در حق خانوادت هم در حق همسرت بد میکنی 

بنظرم رک باهاش حرف بزن بگو یعنی منو ناراحت میکنن برای تو اصلا مهم نیست اونا واقعا حضور من اذیتشون می ...

از مامانش اصلا انتظار نداشتم شوک شدم

اصلا جرعت اینجور رفتارا بامنو نداشت