شاید برم پیش خودش(خدا)...۳۰سالشه هنوز ازدواج نکرده...بخدا همه جارو میگردم یا دخترا بلند پروازن....خلاصه جور نشده...همش تو استرسم نکنه زبونم لال با خودش ی کاری کنه یا چیزیش بشه مردم از فکر خیال...دعا کنید تروخدا زود ازدواج کنه مریضی عصاب میگیرم از استوریهاش
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
تورو خدا به خاطر مشکل روحی تو هچل نندازیدش. ازدواج اگر خییییلی خوب باشه حالش و خوب میکنه اگر یه درصد دختر رو مخش بره حالش بدتر میشه اگر شرایطش و داری بفرستش مسافرت یا باشگاه یا سرگرمی ایجاد کن براش، الان که اکثر سی ساله ها مجردند عادی شده والا.سن ازدواج پسرا شده ۳۷ ۸
پسر ودختر خودشون باید پیگیر ازدواج باشن.اگر نیستند وبهانه میارن ،بدونید هنوز پخته نشدن،حالا ۵۰ سالشون هم شده باشه.بیشتر جوان ها دنبال کسی می گردند که حمایتشون کنه.واین تازه اول بدبختی هست.بی مسئولیت بودن و وابستگی خیلی بده. اگر زوری هم افتادند تو ازدواج خیلی کم پیش میاد ادامه بدن.همه میگن این به درد ما نمی خورد و من را انداختند تو هچل.هرکسی خودش بهتر میدونه روحیاتش چیه.پس الکی خودتون را برای پسر ودخترها تون .توی دردسر نندازید.
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
سر یه عفریته که اونجا پیشش کار میکنه امروز روز خوبی نیست واسش دارم سنگین😐🔫