2777
2789
سلام چطوری😁

سلام عیزم دیشب نبودم گفتم خابی حتما😂😂😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عیزم دیشب نبودم گفتم خابی حتما😂😂😂

ازه خواب بودم تو فقط صبا هستی؟😁

من راهبه جهنمی ام..هرجا دیدی منو فرار کن.. قسم به مسیح و پدر آسمان و زمین ..قَسَم که من هر روز به کام مرگ می‌روم #صلیب_خونی
ازه خواب بودم تو فقط صبا هستی؟😁

ن از دیشب اینجام 

خونمون جنگ بود تا ۲ صبح واقعا خوابم نمیبره 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

تورو خدا به خاطر مشکل روحی تو هچل نندازیدش. ازدواج اگر خییییلی خوب باشه حالش و خوب میکنه اگر یه درصد دختر رو مخش بره حالش بدتر میشه اگر شرایطش و داری بفرستش مسافرت یا باشگاه یا سرگرمی ایجاد کن براش، الان که اکثر سی ساله ها مجردند عادی شده والا.سن ازدواج پسرا شده ۳۷ ۸

پسر ودختر خودشون باید پیگیر ازدواج باشن.اگر نیستند وبهانه  میارن ،بدونید هنوز پخته نشدن،حالا ۵۰ سالشون هم شده باشه.بیشتر جوان ها دنبال کسی می گردند که حمایتشون کنه.واین تازه اول بدبختی هست.بی مسئولیت بودن و وابستگی خیلی بده. اگر زوری هم افتادند تو ازدواج  خیلی کم پیش میاد ادامه بدن.همه میگن این به درد ما نمی خورد و من را انداختند تو هچل.هرکسی خودش بهتر میدونه روحیاتش چیه.پس الکی خودتون را برای پسر ودخترها تون .توی دردسر نندازید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ن از دیشب اینجام  خونمون جنگ بود تا ۲ صبح واقعا خوابم نمیبره

چرا جنگ؟

من راهبه جهنمی ام..هرجا دیدی منو فرار کن.. قسم به مسیح و پدر آسمان و زمین ..قَسَم که من هر روز به کام مرگ می‌روم #صلیب_خونی
چرا جنگ؟

سر یه عفریته که اونجا پیشش کار میکنه امروز روز خوبی نیست واسش دارم سنگین😐🔫