2777
2789
عنوان

هدفتون از ازدواج چی ؟

145 بازدید | 11 پست

من از خیلی آدمایی که متاهلن درمورد زندگیشون سوال کردم و جالب اینجاس که همشون گفتن اوایل ازدواج خوبه مثل دو مرغ عاشقیم ، اما بعد چند ماه که بچه میاری یا روابط عادی میشه یا کم کم سرد مثل اول به درد نمیخوره 

سوالم اینه که خب شما که میدونید روابط عادی میشه پس دقیقا هدفتون از ازدواج چیه ؟ ________

اینکه یکی مامان/بابا صداتون بزنه ؟ 

اینکه خانواده جدید داشته باشی و تنها نمونی ؟ 

اینکه کم بوده محبت از طرف جنس مخالف داشتید ؟ 

یا اینکه دوست داشتید طعم زندگی مشترک رو بچشید ؟

و.... 

من خودم مجردم اما هیچوقت از بچگی نفهمیدم هدف آدما از ازدواج چی !!!! یا منفهتش چی .... به همین دلیل از کلمه ازدواج و زندگی مشترک متنفرم 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سن خیلی تاثیر داره وقتی مجردی در هر سنی یه نظری در مورد ازدواج داری 

منم نظر تو رو داشتم اما زندگی روی خوش بهم نشون نداد الان آرزومه ازدواج کنم 

بعضی وقتا نظر ما مهم نیست راه نجات همینه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

تجربه عشق 

مادر شدن 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

منم دقیقا مثل تو فک میکردم و‌متنفر بودم

ولی عشق ماجرا رو عوض میکنه یکی هست ک دوس داری باشه کنارت بهش محبت کنی مواظبش باشی و برعکس قابل توضیح نیس ولی میرسی ایشالا ی روزی ب حرفم 

من تشکیل خانواده رو دوس داشتم 

اینکه مامان بشم و یه عالمه کار انجام بدم بچه هام دورم باشن براشون کیک درست کنم آشپزی کنم🙂 

ما قبل بچه دار شدنمون در هفته دو سه باری دعوا میکردیم اونم شدید😐

اما الان با وجود بچه شاید یک ماهم بشه که اصلا دعوا نمی‌کنیم،بحث میکنیم اما دعوا خیلی کم کم...

بچه مارو نزدیک تر کرده خوشبختانه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨