2777
2789
عنوان

خیلی به دخترم انتقاد میکنم

541 بازدید | 35 پست

وقتی عصبانی میشم دیگه دست خودم نیست مثلا امروز سه چهار بار بامن شوخی میکرد مثلا 

ی دروغی میگفت و من باور میکردم بعد بهم میخندید بعد از چند دفعه ک اینکارو کرد دعواش کردم اونم کلی گریه کرد و گفت تو بی جنبه ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

وای منم یه خاهر بزرگتر دارم

یه چیزیو میگه

دوساعت فکر منو درگیر میکنه

بعد میگه سربه‌سرت گذاشتم😐😐

هر دو متاهلیم

موندم والا چی بش بگم

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

بچه داشتن و تربیت بچه سخته

مخصوصا دوران بلوغ باشن

منم بعضی وقتا خیلی دعواش می کنم و این دست خودم نیست

خیلی ناراحت می شم بعد اینکه دعواش می کنم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
11سال

دقیقا هم سن دختر منه

دخترم چند روز پیش میگفت مامان دوست پسر چیه

دوستام همش ازش صحبت می کنن چندتاشون میگن ما داریم و باهاش حرف می زنیم و چت می کنیم

با این سؤالش خیلی نگرانم می کنه می ترسم گول بچه هارو بخوره 

خیلی سعی کردم متقاعدش کنم یه چیزه بی خوده ولی نگرانشم واقعا

ایکاش مدارس همیشه مجازی بود

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست