2777
2789

پاش که نه ولی کرونا گرفت از جنوب رفتیم غرب صبح رسیدیم چون عروسا بچه داشتیم بیمارستان نرفتیم دخترم نداره برادرا شیفتی موندن بیمارستان شوهرم میخواست خودشو بکشه که نرفتم خونشو تمیز کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاش که نه ولی کرونا گرفت از جنوب رفتیم غرب صبح رسیدیم چون عروسا بچه داشتیم بیمارستان نرفتیم دخترم ند ...

منم یسری مادرشوهرم مریض شد شوهرم کم مونده بود منو بزنه که چرا آبمیوه نبردی 😂

کوچکترین مشکل یا مریضی خانواده‌اش نه تنها مادرش باعث میشه روانی بشه یعنی کوچکترین مریضی اگه خانواده اش بگیرن اگه روش بشه گریه میکنه 

تازه با منم دعوا میکنه اونا مریض هستن تو نباید هیچ انتظاری داشته باشی تا اونا خوب بشن

هرجا بخوان برن دکتر فقط باید خودش ببره دندونپزشکی بیمارستان اگه راه بدن تا تو اتاق زایشگاه هم میره

شوهرم میگه وای مادرچراپادردگرفتی 

دیالوگ مادرشوهرم :خودم شوهردارم توفکرخونه زندگی خودت باش

عروس:عزیزم دخالت نکنیم شایدباشوهرش راحتتره

مادرشوهر:عروس بدنذاشتی پسرم بیادبالاسرم🥴

عروس:بمیری مادرشوهر

این شعرم ازساخته های خودمه

مادرشوهراگه بدذاتی      ننگ به نیرنگ تو

خون شوهرهای مامیچکدازچنگ تو

شاعر:عروس بدشانس 

مادرشوهرپلشت من اگه اینجایی داری بازم فضولی میکنی بدون خیلی خری🤣

نه# به مادرشوهرخونخوار

خدا بیامرزدش ... بقلش میکرد بوسش میکرد ومیگفت دورت بگردم الهی مادرشوهرمم میگفت خدانکنه ننه من دورت ...

به مادرشوهر من بگی ننه لتو پارت میکنه میگه بمن بگید مامانه‌ نانازوخشگل‌