2777
2789
عنوان

تو دوراهی بدی ام با خانواده شوهر

286 بازدید | 17 پست

من ۳ سال ازدواج کردم 

هر بی توجه ای و کمبودی از سمت شون داشتم تو همه چی تلفن زدن و کادو دادن و بها دادن تو خودم ریختم 

الان یه فرصتی پیش اومده همه اون خاطرات گذشته رو بریزم بیرون و به روشون بیارم

خیلی اذیت ام از درون داغونم جلو خانواده ام خیلی کوچیک شدم 

حالا نظر شما چیه با احترام همه چیو بگم از تو دلم بکشم بیرون 

کسی تجربه نبش قبر کردن داره با خانواده شوهرش؟؟؟؟؟

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.

اول اعصاب و روان خودت اینجوری میریزه بهم

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به خانواده شوهر باید فقط ر....د 

البته من منظورم فقط ورژن عوضیشون هست نه همه شون

خودمم از خانواده شوهرم خییییلی کشیدم🤮

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

اره سال پیش من تو همچین شرایطی اینکارو‌کردم.مادرشوهرم بازی تئاتر کرد و الکی خودشو زد به غش و ضعف و وای بیاین این میخواد منو بکشه و بعدم چادرش سر کرد و تو سرما تو کوچه میدوید و گریه میکرد😐

اخرشم کلی حرف بارم کرد و همه کاسه کوزه ها سر من شکست😐

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

نبش قبر فایده نداره تا میتونی بخر بپوش خوشحال باش وگرنه درجواب میگن پرتوقع و.... 

رآهی ندارم مغزم داره منفجر میشه تا بیکارم ذهنم میره سمتش

رآهی ندارم مغزم داره منفجر میشه تا بیکارم ذهنم میره سمتش

روخودت کار کن.فابده نداره.ابن وسط فقط اعصاب خودت خرد میشه.

من تجربشو دارم.

فقط شاد باش و بیتفاوت باش بهشون.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

اره بقران من ازطرف خانواده شوهرم یه هزاری ندیدم خداشاهده ینی ن عروسی ن کادویی ن هیچی خودمون عروسی گرفتیم توعقد سرویس بدل بجاطلاانداخت بهم وپولاروبالاکشید سربچه هام کادو نداد هیچی نگفتم چون بعدعروسی شوهرم تک ب تکشونو برام جبران کرددرحدتوانش ولی عقده اون روزاتودلم مونده بودتااینکه مابعد چندسال خونه خریدیم اومدن خونمون دست خالی حتی یه شیرینی نیاوردن خداشاهده بعد رفنتشون دیگ ترکیدم و گریه کردم شوهرم گفت دیگ رفت وامد تعطیل الان ازبرج پنج فک کنم دیگ نرفتیم اونازنگ زدن ج ندادیم بعد اس داده چیشده نمیزاری پسرمون بیاد منم تمان کاریی ک تواین سالانکردن ب روشون اوردم وگفتم پسرتون خودش نمیاد میگ ارزش یه شیرینی نداشتم؟ من ک ب پول احتیاج ندارن ولی بحث ارزشه اونم تمام پیامارو گذاشته کف دست پدرشوهرم  حالااونا طلب کارشدن شوهرم میگ بدرک نیان نرن بخدا خواستم اشتیشون بدم شوهرم قبول نکرد ولی خیلی خوش حالم ک ازاین کابوس ۸ ساله بیرون اومدم و حرفامو گفتم وخودمو خلاص کردم ولی میدونم هرجابشینه گوهمومیخوره

اره بقران من ازطرف خانواده شوهرم یه هزاری ندیدم خداشاهده ینی ن عروسی ن کادویی ن هیچی خودمون عروسی گر ...

من میگم از یه جایی به بعد ریده بشه به همچی ارزشش رو داره آدم‌تخلیه بشه من الان روی قلبم‌حس سنگینی دارم انگار یه گونی ۱۰ کیلویی رو شونمه

من میگم از یه جایی به بعد ریده بشه به همچی ارزشش رو داره آدم‌تخلیه بشه من الان روی قلبم‌حس سنگینی دا ...

ببین بستگی ب شوهرتم داره ک پشتت باشه یان؟ منظورم اینه بدتر زندگیت بهم نریزه؟ ولی من ک خیلی سبک شدم ولی باید منتظر حرفا وعکس العمل هاشونم باشم دیگ شوهرمن چون اوناتمام پولای شوهرمم دزدیدن وازبچگی برااونامفت کارکرده ازشون نفرت داره واجازه دادمن حرفاموبگم ولی درکل اگ یه گل بهش بدن میگ دمشون گرم میگیری چی میگم هرچقدرم پشت ماباشن تهش اونا یه بغل باز کنن میرن اول باشوهرت صحبت کن ببین مزه دهنش چیه