2777
2789
عنوان

یکی به ما 2تا کمک کنه :(((((

1680 بازدید | 16 پست
Hoآخی عزیزم من تجربه ندارم ولی ببرش دکتر نباید اب بدنش کم بشه
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..
Hoآخی عزیزم من تجربه ندارم ولی ببرش دکتر نباید اب بدنش کم بشه
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تارا جان تو رو خدا بچه ات رو ببر دکتر اون ویروسی شده تا دارو نخوره خوب نمی شه هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ ربطی به دندون نداره

خدایی نکرده اب بدنش کم میشه خیلی بد هست

بچه ات چند ماهه است؟ به دکتر بگو تب داره و حتما آنتی بیوتیک بده
سلام تارا جان تو رو خدا بچه ات رو ببر دکتر اون ویروسی شده تا دارو نخوره خوب نمی شه هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ ربطی به دندون نداره

خدایی نکرده اب بدنش کم میشه خیلی بد هست

بچه ات چند ماهه است؟ به دکتر بگو تب داره و حتما آنتی بیوتیک بده
حتما دوتایی برید دکتر تب و تهوع یه ویروس جدید که دوره نقاهتشم زیاده
خالم و بچه هاش 2 هفته پیش گرفته بودن فکر کردن مسموم شدن تو مهمونی فرداش مامان و آبجیه منم که رفتن عیادتشون گرفتن
@2bare_man