2777
2789

سلام داستان اینه که تو مدرسه پسرم برای هر کس که همه حروف اسمش کامل بشه جشن نام میگیرن حالا یکی از مامان ها اومد و گفت که مامان فلانی و فلانی که اسماشون با هم کامل میشه بیاین یه جشن بگیریم منم گفتم اگه برنامه ای دارین منم هستم 

الان پیام داده تو گروه که بیاین نفری ۲۰۰ جمع کنیم یه جشن بگیریم که هم شیرینی بدیم هم هدیه برای بچه های خودمون هم یه یادگاری برای بقیه بچه ها 

منم با خودم گفتم خوب ۳۰ تا بچه دیگه مگه پولی هم میمونه که کادو برای بچه های خودمون بگیریم همون ۲۰۰ رو بدم بهترین کادو رو میگیرم برای پسر 

حالا چی بگم که هم شخصیتم جلو بقیه مامان ها حفظ بشه هم مخالفتم رو اعلام کنم لطفا کمک کنید 

خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون                                   ۱۴۰۱😍  برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰                                                                                                                                ۱۴۰۳😍  خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بامادرای دیگه مشورت کن بگو۳۰ ضربدر۲۰۰ مگه تالار میخادبگیرع

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دستت تنگه و صلاح نمیدونی پول بدی یه بحثه

اما پسرت ضربه میخوره با این کار

اون مفهوم الان ندارم رو میفهمه اما باقی موارد آزارش میده

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
اره جشن اسم کادو هم میدن بعنوان کیفت به همه بجه ها حالا جرا مخالفی؟

۲۰۰ برام زیاده 

همش هم جشن پشت جشن 

خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون                                   ۱۴۰۱😍  برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰                                                                                                                                ۱۴۰۳😍  خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
بامادرای دیگه مشورت کن بگو۳۰ ضربدر۲۰۰ مگه تالار میخادبگیرع

۳ نفر اسمشون کامل شده عزیزم میشه ۶۰۰

اگر دستت تنگه و صلاح نمیدونی پول بدی یه بحثه اما پسرت ضربه میخوره با این کار اون مفهوم الان ندارم ...

من قرار نیست برای پسرم هدیه نخرم که من میگم وقتی میتونم برای پسرم هدیه بهتری بخرم چرا پولش رو خرج بچه های دیگه کنم 🤦‍♀️🙃

این مسخره بازیا چیه مدارس به پا کردن

قدیم موقع جشن الفبا یه کیک میگرفتن با جشن و...

الان جشن اب و جشن نان و جشن اسم و یلدا و همه هم هزینه میخواد

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
مگه اجباریه من به مادرای کلاسم گفتم فقط شیرینی  اگه دوست دارن چه لزومی داره این همه هزینه

نه اجباری نیست من خودم رو تو این شرایط قرار دادم که منم هستم 

حالا که هزینش رو انقدر گفته من نمیخوام و نمیدونم چطور مخالفتم رو بگم 

این مسخره بازیا چیه مدارس به پا کردن قدیم موقع جشن الفبا یه کیک میگرفتن با جشن و... الان جشن اب و ...

دقیقا 

من قرار نیست برای پسرم هدیه نخرم که من میگم وقتی میتونم برای پسرم هدیه بهتری بخرم چرا پولش رو خرج بچ ...

چون مدارس شده مسخره بازی

من خیلی سعی کردم جلوی این جریانها بایستم

فقط بچم ضربه خورد

نه اجباری نیست من خودم رو تو این شرایط قرار دادم که منم هستم  حالا که هزینش رو انقدر گفته من ن ...

بگو من ترجیح میدم تنهایی این کار رو بکنم بعدم دوست داشتی انجام بده نداشتی نکن

التماس دعا