2777
2789
عنوان

لگد به بخت خودم زدم 🙄🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اینستا فالو کن و کم کم سر حرف رو مثلا انگار سوالی درباره موسسه داری و اینا باز کن 

کردم ولی متوجه نمیشه کند ذهن

شایدم داره تلافی میکنه یا با کسی آشنا شده تو این مدت

بعدم بخاطر شغلش با خانم های زیادی ارتباط دوستانه و کاری داره و خیلی رفتارها عادیه براش و نخ دادن حساب ش نمیکنه 

کردم ولی متوجه نشد که پشیمون م و دارم نخ میدم  بعدم شاید بعد از اینکه من پس ش زدم با کس دیگه ا ...

نمیدونم به قرآن من خودم شکست بدی خوردم. مغزم حقیقتا نمی‌کشه دیگه. واقعا ناراحت میشم میبینم یه نفر کسی رو میخواد نمیدونه چکار کنه. اگر عاشقش نشدی خودتو اذیت نکن برو دنبال یکی دیگه. بخاطر منافعش دنبالش نباش چون قسمتت نباشه نمیشه. قسمتت باشه میاد. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
کردم ولی متوجه نمیشه کند ذهن شایدم داره تلافی میکنه یا با کسی آشنا شده تو این مدت بعدم بخاطر شغلش ...

دیگه پیگیر باش دیگه 

فوقش اینه که نمیشه دیگه ! 

همین الانم رابطه ای ندارین و اگه خودت نخ بدی و اون بگیره که عالیه نگیره هم چیزی از دست نمیدی چون االانش هم رابطه ای ندارین 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

یعنی بعدا فهمیدی پولداره؟😏 چون تیپ و قیافه و اخلاقشو که دیده بودی قبلا

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خودتو بهش نزدیک کن درمورد کار و... ازش بپرس ولی بهش ابراز علاقه نکن ببین خودش چی میگه

کردم ولی خیلی رسمی برخورد میکنه 

نمیدونم ازم می ترسه که باز چه برخوردی میکنم اگه بیاد جلو یا اینکه با کسی آشنا شده یا چی...