2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از پریود

971 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من امروز روز دوازدهم سیکلم هست خونریزی دارم مثل خونریزی پریودی کسی تجربه داشته اینجوری بشه اگه کسی اینجوری بوده بگه آنقدر دیگه اذیتم افسردگی گرفتم

و خدایی که در این نزدیکیست 

اگ گاهی اینجوری میشی عیب تداره. ولی اگ همیشه هست و درد داری و زیاد خونریزی میکنی خطریه باید بری دکتر قرص مسکن بخور یا قرص متروتیدازول دوسه تا هر ۶ ساعت اگ خوب تشدی برو دکتر

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم الان این مشکل رو دارم قبلاً دو روز قبل پریود لکه بینی داشتم حالا این ماه سه روز بعدش هم لکه بینی دارم خیلی عذر میخوام تازه خون قهوه آیی هم نیست و قرمزه...دارم روانی میشم...

من آزمایش هورمونی دادم هورمون FSH هم رفته بالا ...دکتر گفت در معرض یائسگی زود رس هستی

امید آخرین چیزیست که میمیرد
اگ گاهی اینجوری میشی عیب تداره. ولی اگ همیشه هست و درد داری و زیاد خونریزی میکنی خطریه باید بری دکتر ...

اولین بارم اینجوری شدم

دقیقا منم الان این مشکل رو دارم قبلاً دو روز قبل پریود لکه بینی داشتم حالا این ماه سه روز بعدش هم لک ...

ای  خدااا

بچه داری؟

من هفت ماهه ازدواج کردم ولی هنوز موفق نشدم باردار بشم 

ای  خدااا بچه داری؟ من هفت ماهه ازدواج کردم ولی هنوز موفق نشدم باردار بشم

بله دو تا ...ولی فقط بچه مهم نیست بایستی زود رس پیری زود رس هم میاره

مشکل ناباروریتون مربوط به همین لکه بینی هست ...حتما برید دکتر دارو میدن 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
اولین بارم اینجوری شدم

خب اگ درد نداری عیب تداره اگ فردا مس فردا قطع شد ولی ادانه داشت یا تکرار شد برو دکتر

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد