2777
2789

مشکلتون چی بوده؟

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌انجام دادم ...به چیزی حدود ۵ دقه زمان‌میبره ..خیلی آدم دچار تهوع میشه ..یه لوله میدن تو گلوت ...و ...

لوله تا ته حلق میبرن و چک میکنن ؟من احساس میکنم یه چیزی پشت گلومه نه ترس که ندارم فقط میخوام بدونم چجوریه،بی حسی میزنن؟

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .

احساس میکنم یه چیزی پشت گلومه 

نگران نباش

احتمالا رفلاکسه من این مشکلو داشتم از معدم بود 

که رفلاکس مری منو سوزوند زد به حنجرم

حتی اگه معدتم ترش نکنه امکان برگشت اسید هست

رعایت کردم الان بهترم

من اندو کردم اما اندو معده 

کاش اندو معدی میکردین جای حنجره

پیش دکتر حلقو بینی رفتین؟

یا گوارش؟

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
نگران نباش احتمالا رفلاکسه من این مشکلو داشتم از معدم بود  که رفلاکس مری منو سوزوند زد به حنج ...

سلام عزیزم من اندوسکوپی هم کردم ولی این مشکلم برمیگرده به چند روز پیش من دندونم درد میکرد بعد رفتم که بکشه گفت التهاب داره دارو داد وقتی قرصه رو خوردم نمیدونم کجا رفت پشت گلومه رفتم اندوسکوپی کردم گفت هیچی نیست دارو هم داد گفت زخم معده گرفتی اینقدر که این چند روز چیزی نخورده بودم 

سلام عزیزم من اندوسکوپی هم کردم ولی این مشکلم برمیگرده به چند روز پیش من دندونم درد میکرد بعد رفتم ک ...

نصف علت التهام برا رفلاکسه حتی لثه چون شب تا دهن میاد حتی دندونو خراب میکنه

خبرشو بهم بده هیچی نیست انشالله خوب میشی

۵ تا ۷ دقیقه

سلام عزیزم شما اندوسکوپی حنجره انجام دادین؟من امروز انجام دادم و خیلی بد بود هم پزشک فوق العاده بد اخلاق بود بهم بی حسی زد وای حتی نمیتونستم اب دهنمو قورت بدم ولی کلا زود تمام شد ولی گلوم هنوز میسوزه از اسپری بیحسی 

سلام دوستان

یه راهنمایی عاااالی دارم براتون😍

اگر احساس خلط پشت حلق میکنید، اگر بعد از زیاد حرف زدن صداتون میگیره، اگر گرفتگی صداتون اذیتتون میکنه یا مشکوک به ریفلاکس معده هستید حتما برای چکاپ حنجره و عکس حنجره تشریف بیارید مطب دکتر دشتله توی سعادت آباد.

یکی از ویژگی های خیلی خوب "مرکز تخصصی درمان بلع دکتر دشتله توی سعادت آباد" استفاده از تجهیزات پیشرفته آندوسکوپی حنجره، دستگاه تحریک الکتریکی عضلات حلق و گلو و دستگاه پیشرفته استروبوسکوپی حنجره هست و خبر خیلییی خوب اینه که دکتر دشتله یه تیم تخصصی در زمینه درمان گرفتگی صدا و مشکلات حنجره در منزل داره که همه مراجعین عزیز از معلما و خواننده ها تا افرادی که نیاز به بررسی حنجره دارند در منزل می تونن دکتر حنجره و استروبوسکوپی حنجره داشته باشن. برای ارتباط با مطب دکتر دشتله با شماره های 9916160939 و 9337801379 تماس بگیرین.

با آرزوی سلامتی

سلام دوستان

یه راهنمایی عاااالی دارم براتون😍

اگر احساس خلط پشت حلق میکنید، اگر بعد از زیاد حرف زدن صداتون میگیره، اگر گرفتگی صداتون اذیتتون میکنه یا مشکوک به ریفلاکس معده هستید حتما برای چکاپ حنجره و عکس حنجره تشریف بیارید مطب دکتر دشتله توی سعادت آباد.

یکی از ویژگی های خیلی خوب "مرکز تخصصی درمان بلع دکتر دشتله توی سعادت آباد" استفاده از تجهیزات پیشرفته آندوسکوپی حنجره، دستگاه تحریک الکتریکی عضلات حلق و گلو و دستگاه پیشرفته استروبوسکوپی حنجره هست و خبر خیلییی خوب اینه که دکتر دشتله یه تیم تخصصی در زمینه درمان گرفتگی صدا و مشکلات حنجره در منزل داره که همه مراجعین عزیز از معلما و خواننده ها تا افرادی که نیاز به بررسی حنجره دارند در منزل می تونن دکتر حنجره و استروبوسکوپی حنجره داشته باشن. برای ارتباط با مطب دکتر دشتله با شماره های 9916160939 و 9337801379 تماس بگیرین.

با آرزوی سلامتی