2777
2789

البته که میتونن 

دو ساعت برو باشگاه کار مفید انجام بده به جای اینکه توی اون تایم گوشی بگیری دستت ( منظورم تایم استراحته )

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
البته که میتونن  دو ساعت برو باشگاه کار مفید انجام بده به جای اینکه توی اون تایم گوشی بگیری دس ...

تایمش ذهنمو مشغول کرده،معمولا ۹،۱٠ به بعد شب اوکیه باشگاه برم،خسته نمیشم این وقت شب؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تایمش ذهنمو مشغول کرده،معمولا ۹،۱٠ به بعد شب اوکیه باشگاه برم،خسته نمیشم این وقت شب؟

باشگاه زنانه نهایت تا ۹ بازه مردانه ها تا دوازده بازن 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

اگه صبح بری که تا شب خسته ای 

به نظرم شب هم بری باشگاه بیای غش میکنی از خستگی ضبح سخت پامیشی😑

والا من خودم ورزش میکنم 

چون‌وزنم مناسبه فقط یوگا برای ارامش ذهن

دعای برای سلامتی همه بیماران🌸
اگه صبح بری که تا شب خسته ای  به نظرم شب هم بری باشگاه بیای غش میکنی از خستگی ضبح سخت پامیشی😑 ...

من درگیر درسم خیلی ورزش جدیی نمیتونم کنم ،تو خونه زیاد انگیزشم ندارم،میمونه باشگاه که تایمش و نمیدونم کی برم هوف

من درگیر درسم خیلی ورزش جدیی نمیتونم کنم ،تو خونه زیاد انگیزشم ندارم،میمونه باشگاه که تایمش و نمیدون ...

منم درس میخونم اره تو خونه انصافا نمیشه ورزش کرد اخه باشگاهم خیلی خسته میگننه به نظرم اگه میخوای بری همون شب برو چون روز بری خسته میشی ساعتای ۹ برو 

که شام بخوری بعدش راحت بخوابی 

دعای برای سلامتی همه بیماران🌸