2777
2789

حتی اگه با هم دعوا میکنید 

بازم ارزششو داره

یکی مث من هیچ وقت عاشق نمیشه و حسرت ب دلش میمونه

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

ارزو میکنم به خواستت برسی عزیزم❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره موافقم باهات منم دیگه عاشق نمیشم یه بار شدم عاشق آدمی ک  منو نمی‌خواست خودمم میدونستم ولی چیکار کنم دوسش داشتم و حالا هم ک باهم نیستیم و باهم نمیتونیم باشیم و منی ک هیچ وقت عاشق نمیشه شاید علاقه منو شاید ولی عاشق نه 

عشقی وجود ندارع

همش وابستگیه

من عاشقایی رو دیدم که بعداز سیزده سال بهم رسیدن ولی جدا شدن بعداز سی سال از زندگی 

عاقلانه تصمیم بگیر عاشقانه زندگی کن آدما گرگ شدن دیگه مثل قبلنا نیست دل همه صاف باشه همه عشقشون پاک باشه 

باید عاقل بود

عشق فقط یه تله اس که باعث میشه کور بشی نسبت به نقص های اخلاقی طرف مقابل و تهشم پشیمونیه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

خوش به حال اونایی که با ادمهای حسابی و اخلاق منش ازدواج کردند 

گاهی اوقات ادمها در انتخاب عشق دچار اشتباه می شوند

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
بی پولی عشق و مشق رو از سرم انداخته  اگه الان بهم بگن پول میخوای یا اینکه به عشقت برسی من پول ...

خب عزیز عشقی ک پول بخواد اصلا عشق نیس ک یه علاقه و دوست داشتنه که اونم اگر واقعی باشه ولی عشق واقعی که واقعا واقعی باشه به همه چی میرزه ک دیگه گیر نمیاد که دو طرفه باشه من عاشق واقعی بودم کاش یکی مثل خودمو داشتم کاش

خب عزیز عشقی ک پول بخواد اصلا عشق نیس ک یه علاقه و دوست داشتنه که اونم اگر واقعی باشه ولی عشق واقعی ...

عشق پول نمیخواد خودم پول میخوام بی پولی شدید نکشیدی ببینی چی میگم 

عشق ادمو کور میکنه و بی پولی هم واقعیت ها رو به آدم نشون میده

دختر ترک
عشق پول نمیخواد خودم پول میخوام بی پولی شدید نکشیدی ببینی چی میگم  عشق ادمو کور میکنه و بی پول ...

شاید واقیعتو نشونت بده اما عشق اگه قوی تر باشه تحمل میکنی اینو کسی داره بهت میگیه که هم خیلی بی پوله هم خیلی عاشق عشق کمکت میکنه چیزاییی رو تحمل کنی که بی پولی کمترینشه