2777
2789
عنوان

این اقا ب من درخواست داد

175 بازدید | 12 پست

این کاربر اقا ب من درخواست داد آقایون سایت مگه قانون اینجا رو نمیدونن واقعا براشون متاسفم 

میخوام همه بدونن 

برا همین تاپیک زدم 

ی ساعت پیش ی تاپیک زدم ایشونم در خواست داد!! 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی درخواست میده مگه مزاحمه😑

آقایون بله

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

فقط قبول نکن همین احتیاج ب تاپیک زدن نبود چون الان میترکی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

آقا حتما داری تاپیکمو میخونی 

لطفا دیگه برا هیچ کدوم از خانوما در خواست نده 

شخصیت خودتونو زیر سوال نبرید! 

قبول نکردم فقط خواستم متوجه بشن دیگه درخواست ندن