2777
2789
عنوان

لباس نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم الان کلا نظرم برگشت و میخوام سفید یا شیری بگیرم و بلند باشه

ارع اینجوری بهترع باتوجه به سنتون که الان دیدم گفتین اون لباس مناسب نبود اصن به حالت بچگونه طور داشت 

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
خدانکنه عزیزی، برای منم دعا کن خواستگاریم خوب پیش بره

وای عزیزم انشاالله خدا هواتو داره مطمئن باش همه چی عالی پیش میره عزیزم من زندگیم زرا ازدواج پر از چالش بود الان ۳۸ سالمه در صورتی بخدا از ۱۴‌ سالگی خواستگار داشتم و نشد تا امروز الانم شما دعا کن کارا خوب پیش بره نامزدم خیلی آروم و بی خیاله هرچی من پراز استرس و وسواسم اون خیالشم نیس

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
ارع اینجوری بهترع باتوجه به سنتون که الان دیدم گفتین اون لباس مناسب نبود اصن به حالت بچگونه طور داشت ...

اره عزیزم 😘

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
عزیزم من ۳۸ سالمه نامزدم ۴۵‌ سال البته قبلا ازدواج نداشتیم خب من یه کت دامن سرمه ای پوشیده بودم چون ...

مبارک باشه. خوشبخت بشید. منم همسن شما هستم دعا کنید امسال منم ازدواج کنم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

[QUOTE=319577119]منتظر عکسا هسیم 😁[/QUOTE 😅فدات عزیزم انشاالله😍ولی خب استرس دارم نامزدم کلا بی خ ...

مردا همینن کلن ریلکسن انگار نه انگار😂استرس نگیر بزاربهت خوش بگذرع البته قبلش عادیه وقتی وارد جمع میشی کلن استرس از سرت میپرع

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...