میخوام برا عقدم یه پیراهن کوتاه بنفش بپوشم موهامم فر کنم باز باشه مامانم میگه نه قشنگ نیست ولی خودم دوست دارم اخه من نامزدی و عقدم یه روز قرار همون روزی که عقد میکنیم فامیلای نزدیک عمو خاله اینا رو دعوت کنیم مامانم میگه مگه تولدته😔ب نظرتون درست میگه؟نامزدمم که کلا خنثی میگه هرچی خودت دوست داری
عزیزم من ۳۸ سالمه نامزدم ۴۵ سال البته قبلا ازدواج نداشتیم خب من یه کت دامن سرمه ای پوشیده بودم چون پاییز بود 😅هیچی ما قبلا زیاد صحبت کرده بودیم اون شب بزرگترا حرف زدن من بیشتر شنونده بودم
عزیزم من ۳۸ سالمه نامزدم ۴۵ سال البته قبلا ازدواج نداشتیم خب من یه کت دامن سرمه ای پوشیده بودم چون ...
سنمو بابت این گفتم ممکنه دخترای کم سن و سال رفتار و لباسشون با سلیقه من یکی نباشه هرچند قبافه من اینجوری که بقیه میگن هفت هشت سال از سنم کمتر میخوره ولی خب بلاخره بزرگترم
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔