2777
2789
عنوان

لباس نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه لباسی پوشیده بودین و رفتارتون چطور بود؟

عزیزم من ۳۸ سالمه نامزدم ۴۵‌ سال البته قبلا ازدواج نداشتیم خب من یه کت دامن سرمه ای پوشیده بودم چون پاییز بود 😅هیچی ما قبلا زیاد صحبت کرده بودیم اون شب بزرگترا حرف زدن من بیشتر شنونده بودم 

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
عزیزم من ۳۸ سالمه نامزدم ۴۵‌ سال البته قبلا ازدواج نداشتیم خب من یه کت دامن سرمه ای پوشیده بودم چون ...

سنمو بابت این گفتم ممکنه دخترای کم سن و سال رفتار و لباسشون با سلیقه من یکی نباشه هرچند قبافه من اینجوری که بقیه میگن هفت هشت سال از سنم کمتر میخوره ولی خب بلاخره بزرگترم 

تازه بنظرم ابی و صورتی هم بیشتر مناسب بله برونن اما باز اگه حالا دوست داری رنگی بپوشی این رنگها بهتر ...

بله عزیزم حتما 😘

چشمـ عزیزم ممنون از نظرت😘

قربونت خوشبخت بشی خانم گل😍😘

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
فقط خیلی کوتاه نباشه و بنفش تیره هم نباشه یاسی قشنگنره البته نظر من لباس سفید🥰

ممنون عزیزم با توجه به نظ  دوستان کلا نظرم عوض شد و رنگ روشن میگیرم😍

لباس مجلسی بلند و شیک بهتره بنظرم کوتاه دخترونه س، واسه عروس خوب نیست

بله عزیزم الان با توجه به نظرای شما و بقیه دوستان خودمم به همین نتیجه رسیدم😘