2777
2789
دختر شیش سالم تابستون عمل کرده،کیلنیک ها بستری نمیکنن اما بیمارستان یک شب نگه میداره

هزینه تون چقدر شد عزیزم 

بیمه تامین اجتماعی شامل میشه یا نه ،بیمه تکمیلی ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام زهرا خانم عزیز

خوبین؟؟

منو یادتون هست؟؟ مامان یزدانم، گروه دورهمی مامانای آذر ماه.

امیدآقا لوزه داره؟؟

یزدانِ منم لوزه داره ، دکترش گفته بعد از عید ببرمش واسه عمل، ولی هیچی از اطلاعات عمل لوزه ندارم..

شما عمل کردی امیدجان رو؟؟سخته؟؟چطور بود، آخه خییییلی کوچولوین هنوز.هزینه اش چقد شد؟؟

ممنون میشم جوابمو بدین، یادش بخیر سه سال پیش هم همیشه شما فقط جواب سوالامو میدادین تو گروه..... 🥺

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام زهرا خانم عزیزخوبین؟؟منو یادتون هست؟؟ مامان یزدانم، گروه دورهمی مامانای آذر ماه.امیدآقا لوزه دا ...

سلام عزیزدلم خوبی ❤️بله البته که یادمه 😍

عزیزم امید نه ،نهال لوزه داشت اردیبهشت عمل کرد خداروشکر عمل خوبی بود سه چهار روزه هم روبراه شد 

خیلی راحت شد بچم  یعنی یه چیز میگم یه چیز میشنوی 

خرو پف میکرد ،نفس میکشید خس خس میکرد ،زود زود مریض میشد گلوش عفونت میکرد ،تو دماغی حرف میزد ....

الهی شکر همش برطرف شد 

سلام زهرا خانم عزیزخوبین؟؟منو یادتون هست؟؟ مامان یزدانم، گروه دورهمی مامانای آذر ماه.امیدآقا لوزه دا ...

ازت معذرت میخام من پیامتو خیلی دیر دیدم 

چون زیاد نمیام سایت ،این چند روز برای کنکور و انتخاب رشته دخترم زیاد سر زدم پیامتو اتفاقی دیدم 

الان وضعیت یزدان جون چطوریه ؟ عمل کردی ؟

اگه عمل نکردی و لوزه هاش خیلی بزرگ نشده بزار تا سنش بره بالاتر ،حداقل پنج شش سالش بشه فکر کنم کمتر اذیت میشه 

ازت معذرت میخام من پیامتو خیلی دیر دیدم چون زیاد نمیام سایت ،این چند روز برای کنکور و انتخاب رشته دخ ...

سلام عزیزم 😍

اختیار دارین، ممنون از لطفت ❤️

یزدان  سه هفته پیش عمل شد، خداروشکر اصلاً سخت نبود و اذیت نشد، دکتر هر سه تا لوزشو برداشت ، انشالله که دیگه مریض نشه ، چون واقعاً توی این سه سال اکثراً سرماخورده میشد و اذیت بود 😢

عزیزم خیلی لطف کردی، واقعا خوشحال شدم پیامتو دیدم 🤩

انشالله که دختر گلت هم موفق باشه ،

خدا بچه هاتو حفظ کنه واست و زیر سایه ی پدر و مادر بزرگ شن انشالله 🤲

یک دنیا ممنوووووووووووووون 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام عزیزم 😍اختیار دارین، ممنون از لطفت ❤️یزدان سه هفته پیش عمل شد، خداروشکر اصلاً سخت نبود و اذیت ...

سلام 😍

الهی فداش بشم خداروشکر که عملش خوب بوده ،والا میگن که بعد از عمل کمتر سرمامیخورن منم امید دارم که نهال کمتر مریض بشه یا حداقل گلوش کمتر عفونی بشه چون واقعا ناجور مریض میشد 

پارسال زمستون یک ماه و نیم مریض بود دو سری آنتی بیوتیک بهش داد دکتر ،آخرم پنی سیلین زدن براش تا عفونت گلوش خشک شد 🥴

قربون محبتت برم عزیز دلم انشالا که خدا عزیزای شما رو هم حفظ کنه 

همیشه سالم و شاد و در آرامش باشید 🙏🌹❤️