2777
2789
عنوان

چرا خواهرم اینجوریه

30 بازدید | 1 پست

مامانم خوته رو که تمیز میکنه پیره بیرون میاد میبینه سینگ ظرف هست یا پتو تو هال هست و.. دعواش میکنه که نباید توی این سن اینجور باشی و مثلا بعضی چیزا که پیش میاد یه بحثی که میشه بینوایان دیگه خواهرم قهر میکنه و همش میره خودش و اخلاقش کج میشه 

ولی من اصلا در مقابل بحثا اینجوری نیستم اگرم باشم نهایت چند ساعت 

مامانم میگرن داره مثلا از چند روز پیش که بحثشون شده بود مامانم سرش دردم می‌کرد اومد خونه دید اینجوری اعصابش خورد شد و‌..‌.

دفعه قبل به  خواهرم گفتم که نباید اینجور باشه و لی این دفعه میبینم دیگه واقعا داره شورشو در میاره برای هر دعوایی اینجور میشه 

دلم برای مامانم میسوزه واقعا 

از اون طرف هم برای خواهرم دلم میسوزه که اگر بخواد توی جامعه هم اینجور باشه خیلی مشکلات براش پیش میاد یا دو روز دیگه توی زندگی آینده به مشکل بر میخوره 

به نظرتون چیکار کنم دیگه اینجور نباشه ؟

الان این جندین باره که هی داره این مشکل پیش میاد و واقعا عصبی میشم میبینم نه توجهی میکنه نه هیچی ؛ چون توی زمان عادی اصلاااا اینجور نیست

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)