من چون دانشجوام و فرصت آنچنانی برای غذا پختن و .. ندارم بنظرم فستینگ برام بهتر باشه اما باز نمیدونم تو فستینگ و کتو باید چیکار کرد چی خورد،شما میدونید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زادهی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمینهای دور🎓از دغدغههای زنان مینویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتابهای خوب معرفی میکنم📚اینجا سایت عجایبالمخلوقاته، از وقت گذروندن اینجا لذت میبرم👧🏻اغلبِ مطالبی که مینویسم نظر و عقیدهی شخصیم هستن✒️
من گرفتم یبوست دهنمو سرویس کرد وزن کم شدم هم برگشت
فست ۱۶ ساعت هیچی جز آب و قهوه نمیخوری ۸ ساعت کنترل شده میخوری همه چی
منم دارم فست میگیرم ۴ روزه ی کیلو اومدم پایین
تو دوتاش آب باید زیاد بخوری
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
من اخه میتونم تا یه تایم طولانی غذا نخورم،فکر کنم فستینگ اینطوریه که ۱۶ ساعت چیزی نمیخوری ۸ ساعت میخوری خب اگه اون ۱۶ ساعت و از ۸ شب تا ۱۲ ظهر بزارم بازم گشنم نمیشه