2777
2789

من چون دانشجوام و فرصت آنچنانی برای غذا پختن و .. ندارم بنظرم فستینگ برام بهتر باشه اما باز نمیدونم تو فستینگ و کتو باید چیکار کرد چی خورد،شما میدونید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ درصد فستینگ ! 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

کتو فقط گوشت و چربی میتونی بخوری

من گرفتم یبوست دهنمو سرویس کرد وزن کم شدم هم برگشت

فست ۱۶ ساعت هیچی جز آب و قهوه نمیخوری ۸ ساعت کنترل شده میخوری همه چی

منم دارم فست میگیرم ۴ روزه ی کیلو اومدم پایین

تو دوتاش آب باید زیاد بخوری

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بهترینش اینه ۳ روز کتو بری بعد ۳ روز فستینگ

یعنی ۳ روز پروتئین و چربی حیوانی مصرف کنی و ۳ روز بری فست و خیلی چیزی نخوری یا بازم پروتئین بیشتر مصرف کنی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
کتو باشی میتونی فستینگ هم رعایت کنی

من اخه میتونم تا یه تایم طولانی غذا نخورم،فکر کنم فستینگ اینطوریه که ۱۶ ساعت چیزی نمیخوری ۸ ساعت میخوری خب اگه اون ۱۶ ساعت و از ۸ شب تا ۱۲ ظهر بزارم بازم گشنم نمیشه

راجبشون توصیح میدی بدونم چین‌میخام  رژیم‌ بگیرم‌بلکه سینه هامم کوجیک بشن خستم دیگ

من خودم سایز سینه هام بزرگن ولی دوست ندارم اب بشن از بس تعریف کردن😂😂ولی بزن گوگل میاره

من اخه میتونم تا یه تایم طولانی غذا نخورم،فکر کنم فستینگ اینطوریه که ۱۶ ساعت چیزی نمیخوری ۸ ساعت میخ ...

هرکاری کردی عزیزم اصولی و با برنامه بگیر که بدنت ضعیف نشه، ریزش مو، کمبود ویتامین، یبوست اینا نشی تازه بخوای بدنتو بیمار کنی بخاطر چندکیلو وزن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...