من چون دانشجوام و فرصت آنچنانی برای غذا پختن و .. ندارم بنظرم فستینگ برام بهتر باشه اما باز نمیدونم تو فستینگ و کتو باید چیکار کرد چی خورد،شما میدونید؟
کتو فقط گوشت و چربی میتونی بخوری من گرفتم یبوست دهنمو سرویس کرد وزن کم شدم هم برگشت فست ۱۶ ساعت هی ...
فستینگ رو چه مدت میشه گرفت؟!
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
کنترل شده یعنی برنج و انواع خورش و .. میشه خورد با چربی و روغن و ..چون خوابگاهیم اونقد دستم باز نیست ...
همه چی بخور
بیشتر از کالری موردنیاز روزانه ت نباشه
نمیدانم یکی اینجا گف ۳ ماه گرفته و ۱۱ کیلو اومده پایین
ببین من خودم کلا کتترل شده غذا میخورم به جز به مواقعی که واقعا گشنم باشه،مثلا با ۷۸ وزن من هرسری برنج میخورم ۵ ۶ تا قاشق (برنج هم زیاد میخورم تقریبا هروز با مرغ)و غذاهای دیگه خیلی کم میخورم،تو فست میشه نون و تخم مرغ و شیر و لبنیات و .. مصرف کرد؟
سه سال ۷۳ بودم بعد سه سال دو کیلو چاق شدم🦦و الان دوباره بعد سه سال تصمیم گرفتم بیام ۴۹ کیلو
۴ روز فست گرفتم ۱ کیلو کم شدم فعلا
ایشالا تاعید برسم ۶۰