2777
2789
عنوان

رژیم کتو بهتره یا فستینگ؟میشه کسایی که میدونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 34 پست
کتو فقط گوشت و چربی میتونی بخوری من گرفتم یبوست دهنمو سرویس کرد وزن کم شدم هم برگشت فست ۱۶ ساعت هی ...

فستینگ رو چه مدت میشه گرفت؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فستینگ رو چه مدت میشه گرفت؟! 

نمیدانم

یکی اینجا گف ۳ ماه گرفته و ۱۱ کیلو اومده پایین

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
کتو فقط گوشت و چربی میتونی بخوری من گرفتم یبوست دهنمو سرویس کرد وزن کم شدم هم برگشت فست ۱۶ ساعت هی ...

کنترل شده یعنی برنج و انواع خورش و .. میشه خورد با چربی و روغن و ..چون خوابگاهیم اونقد دستم باز نیست هر نوع غذایی نخورم 🥲😂😂

کنترل شده یعنی چقد

اندازه کالری مورد نیاز بدنت با توجه ب قد و وزنت

بزن گوگل محاسبه آنلاین داره

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
کنترل شده یعنی برنج و انواع خورش و .. میشه خورد با چربی و روغن و ..چون خوابگاهیم اونقد دستم باز نیست ...

همه چی بخور

بیشتر از کالری موردنیاز روزانه ت نباشه

نمیدانم یکی اینجا گف ۳ ماه گرفته و ۱۱ کیلو اومده پایین

ببین من خودم کلا کتترل شده غذا میخورم به جز به مواقعی که واقعا گشنم باشه،مثلا با ۷۸ وزن من هرسری برنج میخورم ۵ ۶ تا قاشق (برنج هم زیاد میخورم تقریبا هروز با مرغ)و غذاهای دیگه خیلی کم میخورم،تو فست میشه نون و تخم مرغ و شیر و لبنیات و .. مصرف کرد؟

ببین من خودم کلا کتترل شده غذا میخورم به جز به مواقعی که واقعا گشنم باشه،مثلا با ۷۸ وزن من هرسری برن ...

همه چی میتونی بخوری

ازون کالری روزانه بیشتر نشه

مثلا کالری روزانت ۱۲۰۰ تاس

میتونی ۱۲۰۰ تارو همرو چیپس بخوری اصن😂فرقی نداره چی

ازین بیشتر نشه

مرسی قشنگم ♥️پس از فردا میرم فستینگ 😂😂

منم از دیشب رفتم😂پریشب شکوندمش🦦

قوربونت کههه😂😂 فقط به سوال خودت وزن کم کردی عشقم؟

😂

من قبلا ۹۵ بودم با دکتر تغذیه شدم ۷۳

سه سال ۷۳ بودم بعد سه سال دو کیلو چاق شدم🦦و الان دوباره بعد سه سال تصمیم گرفتم بیام ۴۹ کیلو

۴ روز فست گرفتم ۱ کیلو کم شدم فعلا

ایشالا تاعید برسم ۶۰