2777
2789
عنوان

دخترم خیلی بالا میاره🥴🥴

158 بازدید | 13 پست

۳۱ روزشه ۳ بار دکتر بردم بابتش

گفت چون وزن گرفته رفلاکس نیس

نمیخام بالا بیاره😭 همراه شیرخیلی هوا قورت میده سینمو بد میگیره

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
پنیریه یه زرد و شل؟ اگه سفید پنیریه داره وزن میگیره یا شیرت ترشه سینه هات تند تند بشور 

گاهی پنیری 

گاهی شیر روان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعات شیردهی رو زیاد کن ولی هربار مقدار شیری که بهش میدی کم باشه، حتما آروغش رو بگیر. 

بعضی بچه ها استفراغ دارن تا پایان شیرخوارگی خیلی دنبال درمان نباشه و اینکه ربطی هم به ریفلاکس نداره خیالت راحت باشه 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

سلام عزیزم

بچه منم خیلی بالا میاورد ولی وزن میگرفت دکتر بهش ساشه امپرازول داد خوب نشد شربت فاموتیدین داد خوب نشد تنها چیزی که اگه مرتب بهش میدادم جواب میدادو بالا نمیاورد قطره بی‌بی‌ کر بود الان که چهارماهشه هنوزم گاهی اوقات بالا میاره ولی اگه مرتب هرروز بهش بی‌بی‌کر بدم بالا نمیاره شما هم امتحان کن انشالله خوب میشه ولی باید همیشه بهش بدی اگه یکی درمیون بدی جواب نمیده

بعد اینکه شیر خورد به پشتش ضربه نزن

باعث میشه معده ش تحریک شه بالا بیاره

اروم بزار رو‌شونت ، نگه دار 

خودش اروغ میزنه 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

دفعات شیردهی رو زیاد کن ولی هربار مقدار شیری که بهش میدی کم باشه، حتما آروغش رو بگیر.  بعضی بچ ...

قربونت مرسی که گفتی 

شیرم سرعتش زیاد میشه گاهی 

قربونت مرسی که گفتی  شیرم سرعتش زیاد میشه گاهی

خواهش😘🥰

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ببین شیرت شاید داغه هرسری قبل شیر دادن ب بچه سینتو بشور یکمم از شیرت بدوش تو ظرف شویی تو اب هم شیرت ...

چه جالب 

اره شیرم که چکه میکنه گرمه حس نمیکنم

بعد اینکه شیر خورد به پشتش ضربه نزن باعث میشه معده ش تحریک شه بالا بیاره اروم بزار رو‌شونت ، نگ ...

ضربه نمیزنم عزیزم

.

گاهی شیر روان بالا میاره گاهی شیر بریده

سلام عزیزم بچه منم خیلی بالا میاورد ولی وزن میگرفت دکتر بهش ساشه امپرازول داد خوب نشد شربت فاموتیدی ...

عزیزم این بی بی کر برا رفلاکسه؟

کارایی اصلیش چیه؟