یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دفعات شیردهی رو زیاد کن ولی هربار مقدار شیری که بهش میدی کم باشه، حتما آروغش رو بگیر.
بعضی بچه ها استفراغ دارن تا پایان شیرخوارگی خیلی دنبال درمان نباشه و اینکه ربطی هم به ریفلاکس نداره خیالت راحت باشه
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
بچه منم خیلی بالا میاورد ولی وزن میگرفت دکتر بهش ساشه امپرازول داد خوب نشد شربت فاموتیدین داد خوب نشد تنها چیزی که اگه مرتب بهش میدادم جواب میدادو بالا نمیاورد قطره بیبی کر بود الان که چهارماهشه هنوزم گاهی اوقات بالا میاره ولی اگه مرتب هرروز بهش بیبیکر بدم بالا نمیاره شما هم امتحان کن انشالله خوب میشه ولی باید همیشه بهش بدی اگه یکی درمیون بدی جواب نمیده
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚