2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی انتقال منفی میشه مشکل یه چیز دیگست دکترو حتما عوض کن  ببایی که سر خودم اومد

عزیزم تازه ازمایشارو رفتم بعد از سه انتقال😩

و گفتن احتمالش هست بخاطر مشکل ایمنی باشه . 

مشکل دیگه ای نبود تو ازمایشا و … فقط گفت رحمت قوس داره بیا هییسترو کنم . بعدش انتقال 

پردونيزولون ميخوري؟

انتقال اخر از بعد انتقالم بهم داد دکتر ولی فایده نداشت که 😑

البته اونموقع هنوز از نداده بودم که قطعیت بده به مشکلم .همینجوری داده بود . 

عزیزم تازه ازمایشارو رفتم بعد از سه انتقال😩 و گفتن احتمالش هست بخاطر مشکل ایمنی باشه .  مشکل ...

ببین تجربه ای که من توی این مسیر پیدا کردم این بوده که به یه دکتر رهرچقدرم تعریفشو میکنن اطمینان نکنم 

من سه بار انتقالم منفی شد مشکلم لوله رحمم بود دکتر اسرافیلی بیمارستان عرفان بی وجدان بهم گفت آی وی اف کن سریع جواب میگیری بدون هیچ دقتی یا آزمایشی دوبار آی وی افم کرد سه بار انتقال منفی شد 

دکترمو عوض کردم با ایازی توی همون‌بیمارستان ادامه دادم عکس رنگیمو که دید گفت یه لوله رحمت باید برداشته بشه منم با تعریفایی که ازش شنبده بودم خودمو سپرم بهش لاپراسکوپیم کرد یه لوله برداشته شد یه لوله باز شد چند ماه طبیعی اقدام کردم که شانسمو امتحان کنم اما نشد دکتر ایازی خیلی برام زحمت کشید اما بازم اون توی کارش کوتاهی داشت سه بار انتقال جنین داشتم باهاش یه بار حامله شدم قلب نداشت یه بار قلبش ایستاد یبارم خارج رحمی شد که اونم با لاپراسکوپی خارج کردیم پدرم توی این مشیر در اومد داغون شدم دیگه جنین نداشتم و حتی توانایی ادامه دادن نبود کلی خرج کردیم برای این راه …

تا اینکه چند ماه پیش با شوهرم تصمیم گرفتیم تا سنمون بالا نرفته بازم بریم درمان کنیم اینبار رفتم پیش دکتر عارفی اون گفت باید بری پیش دکتر جنتی تا اون‌نامه نده من هیچ کاری نمیکنم ، رفتیم پیش جنتی شوهرمو معاینه‌کرد دعواش کرد کفت این همه سر زنت بلا آوردی خودت چرا معاینه نشدی این همه سال ما هم گفتیم خوب دکترا ازمون نخواستن‌و نگفتن که لازمه و به آزمایش اسپرم فقط اکتفا میکردن …

دکتر جنتی گفت شوهرم واریکوسل داره و باید عمل بشه ما هم همش ناراحت بودیم که هر کاری میکنیم خدا یه سنگی جلو پامون میندازه ، شوهرم عمل کرد بعد از عملش رفتم پیش دکتر عارفی گفتم میخوام یه مدت طبیعی اقدام کنم که شانسمو امتحان کنم دکتر دلمو شکست و گفت با سابقه ای که من توی پروندت میبینم که ۶ بار آی وی اف کردی من گمون نمیکنم طبیعی بشی و تشخیص من اینه که آی وی اف کنی ، الان چهارماه از عمل شوهرم گذشته و این ماه متوجه شدیم که حامله شدم منی که این همه سال آرزو داشتم بی بی چکم مثبت بشه الان شد ، 

نمیدونم شاید حکمت خدا بوده که این اتفاقا برام بیفته اما بی توجهی و بی وجدانی دکترا باعث‌شد که من این همه ضربه بخورم و عقب بیفتم اما بازم خدارو شکر میکنم …

اینارو‌گفتم که تو هم به یه دکتر‌اکتفا نکنی و پیش چند تا دکتر برو 

ببین تجربه ای که من توی این مسیر پیدا کردم این بوده که به یه دکتر رهرچقدرم تعریفشو میکنن اطمینان نکن ...

فدای شما عزیزم که تجربتو نوشتی و وقت گذاشتی 

منم شوهرم مشکل داره ولی چند تا دکتر معاینش کردن یکی گفت برو بخاب فردا عملت کنم دوتاشونم گفتن نه خوبه کی گفته عمل کنه هچ مشکلی نداره فقط واریک‌وسل خفیف داره که همه مردا دارن منتها بیضهاش کوچیکه که دیگه یا ژنتیکیه یا تو بچگی عفونتی چیزی داشته. 

خلاصه افتادیم تو راه ای وی اف 

اولین بار یزد ای وی اف کردم بدون هیچ ازمایش و چیزی که از خودم بگیرن جنین گرم هم انتقال دادن 

دومین بار باز دو ماه بعدش و ایندفعه هم بدون اینکه هیچ ازمایشی بگیرن . 

بیمارستان مادر دکتر افلاطونیان 

بعد از اون که منفی شد دیگه بی خیال شدم 

باز اومدم کرمان که محدد پانکچر شدم و هایپر شدم و دیگه نتونستم برم دنبالش تا یکسال بعد از پانکچر 

وقتی رفتم دکتر ازمایش و سونو گرفت و یکسری امپول و دارو داد که خب خیلی دقیق تر از یزد بودن ولی باز هم نشد 

و دفعه بعد مجدد دکترمو عوض کردم تو همون مرکز و برام کاریوتایپ و عکس رنگی و ازمایشای ایمنی رو نوشت که خداروشکر همه اوکی بودن فقط ایمنی مشکل داشتم که رفتم پیش دکتر ایمنی برام ای وی ای جی تجویز کرد . 

تو مطب دکترا چقد اشک ریختم 

اصلا دست خودم نیست . 

برام دعا کن حالا که خدا دامنتو شبز کرده منم این حسو تجربه کنم 

دعا میکنم بسلامتی و خوشی بغل بگیریش و زندگیتون پر از خیر و برکت بشه🙏🏻

ببین تجربه ای که من توی این مسیر پیدا کردم این بوده که به یه دکتر رهرچقدرم تعریفشو میکنن اطمینان نکن ...

من شنیدم بعد از عمل واریکوسل باید حداقل شش ماه تا یکسال بگذره که به حالت خوب در بیاد . 

عزیزم خداروشکر که نتیجه گرفتین و اینکه حتما حکمتی بوده تو اینهمه تاخیر 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

فدای شما عزیزم که تجربتو نوشتی و وقت گذاشتی  منم شوهرم مشکل داره ولی چند تا دکتر معاینش کردن ی ...

ممنونم عزیزم کاملا درکت میکنم منم خیلی سختی کشیدم همه ی این چیزایی که میگی رو با تمام وجودم درک میکنم ، توی همون بیمارستان عرفان دیگه همه منو میشناختن انقدر که اذیت شدم ، برات دعا میکنم که انشاالله  یهویی و بی مقدمه پریود نشی و بری تست بزنی ببینی حامله ای …

امیدتو از دست نده،

اما همین واریکوسل خفیف هم خیلی تاثیر توی بارداری داره اگر تونستی شوهرتو پیش دکتر جنتی هم ببر معاینه بشه خیلی با تجربست من خیلی هارو دیدم بعد عمل واریکوسل باردار شدن آخه میگن یه سری دکترا ی زنان فکر میکنن میتونن این مشکلو با آی وی اف بپیچونن در صورتی که اگر اسپرم یه ذره مشکل داشته باشه توی آی وی اف هم جواب نمیده 

من شنیدم بعد از عمل واریکوسل باید حداقل شش ماه تا یکسال بگذره که به حالت خوب در بیاد .  عزیزم ...

خود دکتر جنتی گفت بخیه ها دردش کم شد بیخیال باشید و تا چند ماه طبیعی اقدام کنید و اصلا سمت مطب دکترا نرید ولی دکتر عارفی گفت سه ماه بعد عمل تازه اسپرم ساخته میشه ولی ما ماه چهارم بعد از عمل جواب گرفتیم