2777
2789
عزیزم من داشتم تموم سعیم رو میکردم که کنارش باشم اون رفتارش درست نیست...مثلا بهش پیام دادم کجایی میگ ...

بنظرم کار درستی کردی منم یکی از خواستگارام اینجور بود همش من پیشقدم میشدم برای صحبت کردن حتی اون یکبار پیام نداد از آخرم خودش گفت ادامه ندیم 

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️
میفهمم چی میگی  الان شرایط خیلی سخت شده واسه جوان ها باید صبر و تحملت رو زیاد کنی و قوی باشی و ...

مجبور شدم بگم خسته شدم از این وضع...خودش دارم ازمن دور میکنه خودش رو...ولی باهاش حرف زدم از امید گفتم از آینده گفتم از مشکلاتی که قبلا بود و پشت سر گذاشتیم گفتم ولی اون باز تغییری نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد گفتی بنظرم توو این شرایطش توام هی دغدغه فکری داری بهش تزریق میکنی 

نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم...ولی تو باشی زورت نمیاد ک حتی بهش گفتی بهم توجه کن محبت من من الان بهش نیاز دارم

یا گفته باشی دلم برات تنگ شده و اون بی توجه باشه؟من دیگه صبرم تموم شد واقعا

خبلی بد بهش گفتی اونم تو شرایطی ک مبگی مالی مشکل داره مردا مشکل مالی پیش بیاد براشون تموم حواسشون می ...

من همه اش بهش یاد آوری نمیکنم....منم مثه اون دارم اذیت میشم فک میکنی برا من آسونه؟یامن بیخیالم که اون مشکل داره؟

من فقط میخوام همونقدر که من کنارشم اونم کنارم باشه همین...

۲۱سالمه

بنظرم کار درستی کردی منم یکی از خواستگارام اینجور بود همش من پیشقدم میشدم برای صحبت کردن حتی اون یکب ...

ولی ایشون خواستگارم نیست و تو دوران عقدیم....ما عاشق همیم خیلی همو دوست داریم...این سه چهار هفته رابطه امون اینطوری شده

من همه اش بهش یاد آوری نمیکنم....منم مثه اون دارم اذیت میشم فک میکنی برا من آسونه؟یامن بیخیالم که او ...

نمیدونم ب نطر من بچه گانس رفتارت شایدم تحملت خمینقده اگه بابت اینجور چیزا اذیت میکنین همو بهتره بیخیال شین تا پخته تر شی و یه مورد دیگه دوران عقد ک مشکل پیش میاد دوری از هم همه چی رو بدتر میکنه اگه میتونی بیشتر پیش هم باشین

چرا اینطوری حرف میزنین واقعا وقتی نمیدونین....اونه که منو درک نمیکنه...من حتی خیلی وقتا شارژ نداشتم ...

اصلا همچین چیزی نمیشه آدم مشکل داشته باشه ورفتارش تغییرنکنه آدم خواه ناخواه اخلاقش بدمیشه 

بعدم شما که کارخودتوکردی دیگه کارازکارگذشته ما چی بگیم حالا

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم...ولی تو باشی زورت نمیاد ک حتی بهش گفتی بهم توجه کن محبت من من الان به ...

اصلا جمله های بمن توجه کن و محبت کن رو هیچوقتتتتت ب مرد نگو تحت هیچ شرایطی 

الان دو راه داری 🔴یا اینکه دقیقا مثل خودش رفتار کنی و سرد باشی تا ببینیم کِی خودش اوکی میشه شاید واقعا روحش خستس نیاز ب تنهایی داره، ولی غر و نق نزن پیام گله و شکایتم ننویس

🔴یا اینکه باهاش در تماس باشی و یخورده مهربون باشی زیاااد نه‌ها چون حالاحالاها حوصلشون نمیکشه 

و اینکه مردا خیلی از بی پولی و اینا رنج میبرن میدونی چرا چون انگار پولو قدرت خودشون میدونن همونطوری ک زنها زیبایی رو قدرت و سرمایه خودشون میبینن 

نمیدونم ب نطر من بچه گانس رفتارت شایدم تحملت خمینقده اگه بابت اینجور چیزا اذیت میکنین همو بهتره بیخی ...

من چندبار الان برا شام گفتمه بیا اینجا نمیاد...گفتم میخوام بیام خونه اتون گفت شلوغه نمیشه حرف بزنیم منم نرفتم....

اصلا همچین چیزی نمیشه آدم مشکل داشته باشه ورفتارش تغییرنکنه آدم خواه ناخواه اخلاقش بدمیشه  بعد ...

چرا انقد تند حرف میزنین...منکه کسی رو مجبور نکردم نظر بده

اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنونش میشم نتونه هم اجباری نیست