2777
2789
عنوان

چهار روزه قهر کردم خونه بابام 😞

1993 بازدید | 58 پست

من دو سال نشده ازدواج کردم(با پسر عموم)

نامزد بودیم شناختمش چطور ادمیه و خواستم جدا نشم نزاشتن

بعدشم که عروسی ووو....

بعد چند وقته به خاطر حرفای مامانش گیر داده که بچه میخوام بچه میخوام

منم اگه میدونستم ادم درستیه بچه دار میشدم ولی وقتی میدونم نود درصد زندگیش خلاصه میشه تو دورهمی با رفیقاش ...برا چی بچه بیارم بدبختش کنم

چند روز پیش سر جریان اینکه من پیشگیری میکنم دعوامون شد منو کلی کتک زد ...

بعدش که رفت منم زنگ زدم داداش کوچیکم امد دنبالم اوردم خونه بابام ...ولی ای کاش نمیومدم

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از روزی که امدم مامان بابام فقط سرزنشم کردن ...دیشب اقا امد کلی دورغ سر هم کرد و بابامو انداخت به جون من

میگفت این چون دلش میخواد طلاق بگیره میگه بچه نمیخوام

یه زبونی داره 

میگفت عمو من میگم فقط بچه میخوام حقمه فلانه ...

بابامم انگار لال شده بود بگه خب چرا کتکش زدی چرا رفیقبازی ...

هی میگفت اره میفهممت میدونم چی میکی 

دستاش بشکنه الهی😠بچه دار نشو اسی اون بچه ای ک قراره بیاری ب دنیا خیلی گناه داره

میدونم خودم ...

هیچکس نمیفهمه باورت نمیشه ...مامانم میگه بچه بیار دیگه رفیقاشو مبزاره کنار سر به راه میشه 

از روزی که امدم مامان بابام فقط سرزنشم کردن ...دیشب اقا امد کلی دورغ سر هم کرد و بابامو انداخت به جو ...

این حرفاشونو تو دلت نگه دار بذار واسه وقتی که محتاج کمک تو شدن ،اونوقت تو هم مثل الان اینا خودتو کنار بکش ،همین پدر و مادرا دامادو پررو میکنن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

چرا نمیومدی شوهرت حق ندارد تورو بزنه شوهر خودمم اولا دست بزن داشت ولی الان خوب شده اون موقع ها تحت اختیار خانوادش بود اونا تحریکش میکردن منو میزد اگه خونت نزدیک خانواده شوهرته اگه خواستی برگردی شرط بذار محل زندگیتو عوض کنی مطمئن باش نصف بیشتر مشکلاتت حل میشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

میدونم خودم ... هیچکس نمیفهمه باورت نمیشه ...مامانم میگه بچه بیار دیگه رفیقاشو مبزاره کنار سر به را ...

😐😐😐

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ایشالا مشکلت حل شه ولی افرین که نمی‌ذاری بچه‌دار صی. ایشون فقط می‌خواد صما رو تو زندگی گیر بندازه همین. فقط یه بچه بیگناه میاد وسط جنگ و دعواهای شما

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
این حرفاشونو تو دلت نگه دار بذار واسه وقتی که محتاج کمک تو شدن ،اونوقت تو هم مثل الان اینا خودتو کنا ...

همیشه پشتمو خالی کردن تو هر زمینه ای فقط سرزنشم کردن ...ببارم نشد حقو به من بدن ...ببار منو ندیدن فقط شوهرمو تو سرشون گذاشتن چون فامیلشه

میدونم خودم ... هیچکس نمیفهمه باورت نمیشه ...مامانم میگه بچه بیار دیگه رفیقاشو مبزاره کنار سر به را ...

اصلااااا گوش ب این حرفا نده ب خدا قسم بدبخت میشی

هروخ آدم شد بچه بیار اتفاقا بچه بیاری چون سرگرم بچه ای فاصلتون بیشتر میشه من نمیدونم چرا واقعا فک میکنن مردا با بچه سر ب راه میشن🫤🤦‍♀️

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃