2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

109 بازدید | 10 پست

دوستم یک سالی هست پسرشو از پوشک گرفته ولی همچنان این پسر تو خودش کارخرابی میکنه و با اینمه 3متر زبون داره نمیاد بگه کار دارم یا وقتی خودشو کثیف میکنه هم نمیاد پیش مامانش تا اخر مامانش بفهمه خودش

جایزه و اینا هم اثر نداشته

دوستمم خیلی زیاد خوش اخلاقه اصلا اهل داد زدن سر بچه و اینا نیست که بچه از دسشویی ترسیده باشه

مشکل از چی میتونه باشه میشه راهنمایی کنید؟ 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

یه سری نکات مهمه . 

مثلا بچه الان چند سالشه 

اصولی از پوشک جداش کرده یکسال پیش ؟ بچه اماده بوده ؟

این که سه متر زبون داره و نمیاد بگه ناشی از روش تربیتش هست کاری به روش پوشک گرفتنش نداره . بچه روش سوار شده اصطلاحا 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یه سری نکات مهمه .  مثلا بچه الان چند سالشه  اصولی از پوشک جداش کرده یکسال پیش ؟ بچه اما ...

الان 3سال و نیم هست از 2سال و نیمگی گرفته

سومین بچه هست تجربه بچه های قبلی را تکرار کرده

حالا بنظرتون ببره روانشناس یا چی؟ چون جایزه هیچ جواب نداد

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان 3سال و نیم هست از 2سال و نیمگی گرفته سومین بچه هست تجربه بچه های قبلی را تکرار کرده حالا بنظر ...

پسرا ممکنه که دیرتر هم اماده بشن ولی سن بدی نبوده دو سال و نیم به نظرم روی روش تربیتیش کار کنه شاید اونم درست شد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چقد بدم میاد از این مادرا چیزی حالیشون نیس فقط بچه میارن  اوه اوه  اونم سه تا  وا

والا اگه مادر شما اندازه دوست من حالیش بود الان این ادب و تربیت شما نبود

😂😂😂

❤️❤️❤️❤️