2777
2789

خیلی سخته که بچه هشت ماهه تو شکمت مرده به دنیا بیاد شوهرت حتی یه مسافرت برا روحیت نبرتت بعد از یک ماه برید بیرون دو تا گل سر بردارم بعد یه تاپ دیدم نود هزار تومان بگه فردا میخرم اونم با کلی منت که من پنجاه تومان برات گل سر خریدم .

خیلی سخته ولی چرا من قوی نمیشم؟چرا یک ماهه از مرگ بچم گذشته اما من انقد بیخیال شدم؟چرا نمی‌رم ؟کجا برم؟خونه پدری ک تو این یک ماه حال منو نپرسید حتی؟کجا برم کار کنم با کدوم انگیزه ؟چرا من نمیتونم خودمو جمع کنمم؟چرا من اینم؟چرا این زن نمیمیره؟چرا این بغض چندین ساله منو نمی‌کشه ..خستم از خودم از نفس کشیدنم

دعا کنید بمیرم راحت بشم دیگه جونی برام نمونده...

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم چقددلم برامظلومیتت گرفت بچه اولت بود؟انشاا..این روزای سخت هم میگذره 

بله💔

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

این موضوع رو به اون موضوع ربط نده عزیز دلم ، بیشتر مردا نازکش نیستن، اینو قبول نداری؟ شوهر منم همینه 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عزیزم اینا افیردگیه بعد زایمانته به مرور حال دلت خوب میشه انشا الله خدا دوباره برات جبران میکنه خیلی شرایط بدیه واسه همین انقدر حساس شدی ولی امید وار باش به اینده شاید همون بچه اگه میموند یه اتفاق بدتری واسش می افتاد و تو بیشتر صدمه میدیدی هیچ یختی تو این دنیا بی دلیل نیست پس به خدا ایمان داشته باش و امید 

علت مرگ بچه تو شکمت چی بود  خوب همون قدر که تو ناراحتی  شوهرتم ناراحته  درامد شوهر ...

اره خیلی ناراحته .هه.من بیشتر میشناسمش

عزیزم اینا افیردگیه بعد زایمانته به مرور حال دلت خوب میشه انشا الله خدا دوباره برات جبران میکنه خیلی ...

دقیقا حرف دل منو گفتی و نیاز به تایپ کردن من نیست

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
عزیزم اینا افیردگیه بعد زایمانته به مرور حال دلت خوب میشه انشا الله خدا دوباره برات جبران میکنه خیلی ...

نه فقط دعا کن بمیرم

اره خیلی ناراحته .هه.من بیشتر میشناسمش

خوب ناراحت نیس 

بچه بدنیا نیومده مرده 

بهش دلبسته نبودی که 

برای توام مهم نباشه 

چند ماه به خودت فرصت بده دوباره بچه دار شو 

علت سقط چی بوده ؟