2777
2789

سلام بچه ها

من پسرم سه ساله است اصلا قبلا جیش نمیکرد تو خواب 

حتی دستشویی داشت نصفه شب منو بیدار میکرد

الان چند شبه همش صبح ک دست میزنم ب پتوش خیسه خیسه 

چیکار کنم اخه😔😔😔همش این چند روز دارم میشورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصر چای نخوره.شب مایعات نخوره‌.گرمی بدید بخوره قبل خواب حتما جیش کنه.ادویه های گرم تو سوپ یا اشش بریزید بخوره .اگه شب نان بیشتز بخوره همون جلوی جیشش رو میگیره.هندونه و میوه آبدار شبا نخوره اصلا

قبل خواب چای. آبمیوه و اینا نخورده؟  استرس،اضطراب نداره؟

اب خورده اونم نمبتونم ازش بگیرم قبلانم می‌خورد 

بعضی وقتا شوهرم باهاش بحث و دعوا میکنه ولی قبلانم بوده

وای خدا از کمر افتادم بخدا هی پتو و تشک  بچه شو چند وقته شب ادراری داره

اینو دوسال و نیمشه.دو ماهه از جیش گرفتم ولی دیشب یادم رفت قبل خواب ببرم دستشویی .بعدم حواست باشه مثلا ساعتای سه بیدارش کن ببرش دستشویی.راه حلش فقط همینه

اب خورده اونم نمبتونم ازش بگیرم قبلانم می‌خورد  بعضی وقتا شوهرم باهاش بحث و دعوا میکنه ولی قبل ...

نه دیگه شب آب نخوره.وگرنه قبلش بره توالت.باید خودتون حواستون باشه مثلا ساعتای سه و چهار ببرین دستشویی

کی از پوشک جداش کردین چند ماهگی زمان خوبیه واسهاز  پوشگ گرفتن

من دوسالگی خواستم بگیرم دیدم اصلا متوجه نمیشه 

گذاشتم دوسال و خورده ایی شد بعد گرفتم موقعی ک خودم فهمیدم متوجه شده

اب خورده اونم نمبتونم ازش بگیرم قبلانم می‌خورد  بعضی وقتا شوهرم باهاش بحث و دعوا میکنه ولی قبل ...

ببین بچه ها حتی کارتونی هم که میبینن استرس میگیرن،پیدا کردن دوست جدید،دوست نداشتن غذا،دعوای لفظی پدرو مادر،نصیحت شنیدن،

و حتی شب که روباز می‌خوابن از سردی خواب آلود میشه و کنترل ادرارش رو از دست میده 

فک کن و دلیلش رو پیدا کن

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اینو دوسال و نیمشه.دو ماهه از جیش گرفتم ولی دیشب یادم رفت قبل خواب ببرم دستشویی .بعدم حواست باشه مثل ...

اخه پسر من اصلا جیش نمیکرد موندم چرا یکهو اینطوری شد