2777
2789

کل سیسمونی دخترم رو پدر و مادرم زحمت کشیدن بعد ایشون کلا دو دست لباس دادن  هی عیب میزاره رو لباسا و وسایلی که پدر و مادرم دادن اونجاش بده اینجاش بده  نپوشون بهش جنسش بده و ... . جا دستت درد نکنه حتی جلو خود مامانم یه بار از این حرفا زد مامانم آنقدر ناراحت شد که حد نداشت.  بعد زایمانمم پدر و مادرم بیشترین کادو رو آوردن بعد اینا در حد و اندازه ای که خواهر و برادرا آورده بودن یعنی حتی دویست تومن نذاشتن روش که حداقل به عنوان بزرگتر  از بقیه بیشتر باشن. بعد با این وجود به خودش اجازه میده در مورد هدیه های پدر و مادرم اظهار نظر کنه و عیب بزاره روشون. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جهاز آوردم دیدم  اصلا بجای تشکر هی تیکه میپرونن 

البته شوهرم خیای خیلی آدم خوبیه 

ولی سر سیسمونی دگ نخریدم خودم پرسید کی میخری گفتم رسم نداریم بخریم پسر میخره حالا از ی شهریم😂

بزن تو دهنش.. چقد پرو هستن.. منم یسری خواهر شوهرم که وسایل بچمو دید گفت ساکم بگیر حتما بعد اون یکی خواهرشوهرم بهش گف چرا این حرفو بهش زدی تو چیکار داری.. بعدم زنگ زد ازم معذرت خواهی کرد به شوهرم که گفتم گف خو راست میگه.. منم گفتم باشه هرموقع خانواده تو برای بچم خریدن چشم بعدم لطف مادرم بوده.. البته من باخانواده همسرم خیلی خوبیم و به شوخی گفتن ولی منم جواب دادم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
والا اصن پدر و مادرت نباید سیسمونی میخریدن 🤝🏻 

ببین من خودمم دوست نداشتم ولی تو شهر و فامیل من اولین نفر میشدم که سیسمونی رو‌خودمون میخریم برا پدر و مادرمم کلی حرف و حدیث پیش میومد. و خب نه من نه پدر و مادرم  شهامت شکستن این رسم و  ایستادن در مقابل حرف و حدیث هارو نداشتیم.  

خیلی راحت جوابش رو بده..‌

ونکته ی بد اینکه ادم تو عروسی خانواده ی شوهر رو نمیشناسه و ااون همه جهاز میاره و حماقت میکنه

دیگه  تو‌سیسمونی که مشخص شده چین...

من گفتم وظیفه ی خودمونه...

وپول سیسمونی مادرم رو قرااره طلا بخرم .

ولی. لژفا مودبانه  ججوابش روبده...

من‌نمیدونم گفتنی میگن بچه ی ما فامیلیذخودشون روبچه اس سیسمونیشو‌چرا باید خانواده ی دختر بده...

کاش دخترا خودشون یواش یواش این سنت رو ازبین ببرن....

حالا من تصمیم گرفتم اگه چیزی گفتن بگم دوستم میگفت خانواده شوهرم از سیسمونیم ایراد گرفتن منم گفتم هر کی میگه کمه یا بده بیشتر و بهترشو بخره بیاره 😃😂 

از الان حرف اماده کردم

من بچه ندارم هنوز ولی یبار میگفتن برا کل خانواده‌ی شوهر مادرعروس موقعه‌ی سیسمونی باید کادو بیاره انگار اونا زاییدن

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
ببین من خودمم دوست نداشتم ولی تو شهر و فامیل من اولین نفر میشدم که سیسمونی رو‌خودمون میخریم برا پدر ...

میدونم چی میگی واقعا 🤝🏻 

ولییی وجدانا خیلی زور داره که یه نفری بیاد اینجوری بگه درحالی که خودشم گوه خاصی نخورده واقعا زور دارع

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....