2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بیماریت داره

چندروزه زیر دلم درد میکنه و خارش دارم بهداشتمم رعایت میکنم اما نمیدونم چرا یهو اینجوری شدم خارشم کمه اما درد زیر شکمم نگرانم کرده 

چندروزه زیر دلم درد میکنه و خارش دارم بهداشتمم رعایت میکنم اما نمیدونم چرا یهو اینجوری شدم خارشم کمه ...

مگه اینکه دوشیزه باشی که واسه عفونت معاینه نکنن درغیر این صورت صددرصد واسه تشخیص نوع عفونت معاینه میشی 

مگه اینکه دوشیزه باشی که واسه عفونت معاینه نکنن درغیر این صورت صددرصد واسه تشخیص نوع عفونت معاینه می ...

آره برای تشخیص عفونت حتما بهتره معاینه بشی تا تشخیص دقیق انجام بشه دوست من واسه تشخیص عفونت رفته بود دیدن که مشکل از لابیاهای بزرگشه لابیاپلاستی کرد الان دگ عفونت نداره خیلی جالب بود برامون که چیزی بود که اصلا فکرشم نمیکردیم

ببینید واقعا بستگی به شرایط بیماری داره

در خیلی از مواقع باید معاینه شید...

مگر اینک مشاوره آنلاین با متخصص زنان بگیرید حالا آنلاین علائمو اینارو بگید ببینین همونجوری درمان میشه یا نه نیازه بررسی فیزیکی

آره برای تشخیص عفونت حتما بهتره معاینه بشی تا تشخیص دقیق انجام بشه دوست من واسه تشخیص عفونت رفته بود ...

آره از این موارد زیاده با معاینه بهتر میشه تشخیص داد که مشکل چیه 

برای عفونت ناحیه تناسلی هم شاید لازم باشه پلاسما انجام بدن براتون که زودتر بهتر بشه