2777
2789
عنوان

خواب ندارم 3بیدار شدم دیگ نمیخوابم

166 بازدید | 14 پست

فکر وخیال نمیذاره خیلی میترسم 30 سالمه  خوشکل نیستم از بین خواهرام 

خواستگار کم میاد اگ بیاد تو صورتم هم نگاه نمیکنه 

اون لحظه جلوی خانواده خرد میشم

یعنی تا آخر عمر تنهام

من ساعت ۴ تازع میخواست خوابم ببره پایین صدای مامانم ایناروشنیدم،،دزد اوومده بود خونه بابام

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بیدارم ولی از مشکلات متاهلی ک هزار برابر سخت تر از مجرد بودنه

هر موقع وقتش برسه اتفاق میفته دوست قشنگم بهش فکر نکن 

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒                                   
عزیزم هر کسی خوشکلی خودشو داره که طرف مقابل میپسنده بعدش چرا اعتماد به نفست پاینه کی گفته خوشکل نیست ...

عزیز همین ک مادرشون نگاه ام هم  نمیکنن. یعنی چی هیچکس تا حالا منو نخواسته 

منم خودمو تو آینه دیدم مامانم هم بهم گفته 

سلام و صبح بخیر بابا ب جای این فکر و خیال هایی ک برای خودت درست میکنی ک اصلا مهم نیست عزیزم پاشو برو پارک جایی ورزشی چیزی بکن 

ب وقتش بخت تو هم باز میشه ....فکر می کنی متاهلی چیه حالا مثلا 

از الان لذت ببر 

بیدار شدم بچه ها رو اماده کنم برای مدرسه😊😊♥️♥️♥️روز خوبی باشه برای همه

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

عزیز همین ک مادرشون نگاه ام هم  نمیکنن. یعنی چی هیچکس تا حالا منو نخواسته  منم خودمو تو آ ...

خب اگه نمیخواستنت که خواستگاری نمیومدن کاش میشد ببینمت که چرا شکست نفسی میکنی 

کاش کاش کاش طرز فکر و فرهنگمون درست بشه 

بابا اولا که ازدواج یه اجبار نیست یک انتخابه 

شما هم کالا نیستی که از روی بسته بندی و زیبایی ظاهر بخواد کسی برای کل عمر انتخاب کنه 

یکم فکر کن 

دنیا اینقدر قشنگی داره که تو هنوز ندیدیش و لمسش نکردی و ازش لذت نبردی 

برو سر کار و مستقل شو 

بعد برو تور های مسافرتی و از زندگیت لذت ببر 

مگه همه اونهایی که شوهر کردن از شما خیلی قشنگتر بودن ؟ 

نمیدونم ولی الان به خوشکلی میرن الکی میگن دختر خوب واینجور چیزا میخوایم فقط خوشکلی براشون مهمه 

از بس تو ذوقی خوردم خسته شدم

نمیدونم ولی الان به خوشکلی میرن الکی میگن دختر خوب واینجور چیزا میخوایم فقط خوشکلی براشون مهمه  ...

اینجور فکر نکن ، همه دخترها براشون پیش میاد که خواستگار بیاد و نپسنده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .