2777
2789
عنوان

براخوابم چیکارکنم

131 بازدید | 14 پست

سلام.من خوابم خیلی سنگینه دست خودم نیست.مثلادوشب پیش به پدرومادرم گفتم بیدارم کنید.صدام زدند.دیشب بهشون گقتم گفت فحش میدی و....

من اصلامتوجه نمیشم خیلی ناراحت شدم.چیکارکنم😭😭

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️

🤣🤣🤣🤣🤣 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

شبا زودتر بخواب خب گل

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.. مجردین؟ منم دوران مجردی اینطوربودم..ی خواب سنگین و ی چیزایی ازم میگفتن ک نگم 😄

ازدواج ک کردم بهترشدم

قبل  آلارم معمولا بیدارم و دچار فراموش شب قبل نمیشم

😮

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"

🤣🤣🤣🤣😀😀😀😀😀 

مثل چند سال قبل من و خواهرم _ بی اعصابی ،😀😀🙃

ما هم از خواب بیدارمون میکردن - غر می‌زدیم و فش ،😅😉

الان خوب شدیم ،🙂

به اصطلاح سر سنگین هستیم.

🤣🤣🤣🤣😀😀😀😀😀  مثل چند سال قبل من و خواهرم _ بی اعصابی ،😀😀🙃 ما هم از خواب بیدارمون می ...

فحش!!!؟؟

به کی؟

خواهر،برادر هم سنمون؟

آره، مام میدادیم

ولی مادر و پدرمون که اولا میگفتن خودت مسئوول همه کاراتی

میخوای بیدار شو، میخوای نشو

اگه خدایی نکرده بهشون تو میگفتیم که دیگه کینمان پاره بود  

یه تاجی
سلام منم اینطوری ام. هر روز خدا دیر میرسم سر کار. گوشیم زنگ میزنه پا میشم خاموشش میکنم و میخوابم با ...

مال ۹۰ درصدمون همین ریختیه  

ولی اگه زرنگ باشی مث خودم ۶ ماه سر کارت جوری خودتو ثابت میکنی که سر تمدید قراردادت با قلدری بگی من زودتر از ۱۰ نمیتونم بیام، اونام با کمال میل قبول کنن  

یه تاجی
سلام.. مجردین؟ منم دوران مجردی اینطوربودم..ی خواب سنگین و ی چیزایی ازم میگفتن ک نگم 😄 ازدواج ک کرد ...

بله۱۵

اقتضای سنتە عزیزم...اکثرا همینجوری بودیم

ازبچگی اینطوره.دوستام اینطورنیستن