2777
2789
عنوان

بهترین وقت برای حرف زدن باخدا

192 بازدید | 23 پست

دوستان الان وقت خوبی که باخدا راز و نیاز کنیم التماس دعا از همگیتون دارم براتون دعا میکنم حال دلتون همیشه خوب و زندگیتون سرشار از آرامش باشه برامن هم دعا کنید این گرفتاریمون توهمین ماه حل بشه یاالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحق این روزا دامنت سبز بشه

فداتشم شرایطشو ندارم 

سه روز تاخیر داشتم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
با هر اعتقادی که دارین دعا کنید من باردار نباشم

ولی اگه باشی با هر اعتقادی هم برات دعا کنیم فایده ای نداره وقتی نطفه بسته شده باشه بی بی بخر بزن خیال خودتو راحت کن

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
ولی اگه باشی با هر اعتقادی هم برات دعا کنیم فایده ای نداره وقتی نطفه بسته شده باشه بی بی بخر بزن خیا ...

منتظرم صبح شه برم بخرم 

سرم از درد داره میترکه علائم پریودی هم دارم مخصوصا بی اعصابیش ولی استرس شدید گرفتم 

بدبخت میشم حامله باشم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
منتظرم صبح شه برم بخرم  سرم از درد داره میترکه علائم پریودی هم دارم مخصوصا بی اعصابیش ولی استر ...

مگه جلو گیری نداشتی عزیزم .نگران نباش منن این ماه ۱۳ روز تاخیر داشتم بی بی انداختم خداروشکر منفی بود سه روز بعد بیبی  پری شدم .انشالله که اگه بچه نمبخوای حامله نباشی